HPK sairastupa ja pelaajaliikenne vko 46

HPK:n sairastuvan ja pelaajaliikenteen osalta viikolla 46 tilanne on seuraava.

FPS-yhteistyön puitteissa Forssan Palloseuran pelivahvuuteen ja HPK-Akatemian harjoitteluvahvuuteen siirretään maalivahti Daniel Lebedeff. Pelaajan osallistuminen FPS:n otteluihin tarkoittaa sitä, että hän ei voi osallistua HPK:n Liigajoukkueen harjoituksiin pelaajien siirtymiseen liittyvien koronavirusohjeiden vuoksi.

Puolustaja Tarmo Reunanen liittyy HPK:n vahvuuteen Liigan koronavirusohjeistuksien mukaisesti ja koronavirustestauksen jälkeen keskiviikkona. Reunanen pelaa HPK:ssa numerolla 25.

Maajoukkueessa viikonloppuna pelanneet Jere Innala ja Elmeri Eronen saavat liittyä HPK:n joukkueen harjoittelu- ja pelivahvuuteen perjantaina neljän vuorokauden omatoimijakson ja koronavirustestauksen jälkeen.

U20-maajoukkueessa viime viikolla toiminut HPK:n maalivahti- ja videovalmentaja Juha Lehtola on vapaa palaamaan joukkueeseen keskiviikkona tai torstaina koronavirustestitulosten saapumisen jälkeen. Lehtolaa sijaistaa tällä kaudella U20-maajoukkueleiritysten aikana HPK U20-joukkueen maalivahtivalmentaja Aleksis Virtanen.

HPK:n sairastuvalla ovat:

Ville Koistinen – arvio paluusta noin 2 viikkoa
Jesse Mankinen – toistaiseksi
Daniel Mäkiaho – 10 viikkoa (22.10.2020 ilmoitettu 5 vko arvio poissaolosta osoittautui vääräksi lisätutkimuksissa)

 

HPK pelaa seuraavan ottelunsa kotona Pohjantähti Areenssa perjantaina 13.11.2020, kun Porin Ässät saapuu vieraaksi. Liput otteluun ovat tuttuun tapaan myynnissä Lippu.fissä. Perjantain ottelun lisäksi myynnissä ovat myös kolmen muun marraskuun kotiottelun pääsyliput.

10.11.2020 12:49

Jaa artikkeli: