HPK saa vastaansa hallitsevan mestarin

HPK:n viimeisen kotiharjoitusottelun vieras on kovin mahdollinen. Ritari-areenan jäälle luistelee tänään hallitseva Suomenmestari HIFK. European Trophyn lopputurnauksesta ulosjääneen HIFK:n kakkosvalmentajana nähdään vielä viime kaudella HPK:n A-Nuoria valmentanut Antti Pennanen. Päävalmentajana HIFK:ssa häärää Petri Matikainen.

HPK:n viime viikon tappio Ässille oli karvas. Valmistautuminen otteluun ei ollut valmennuksen mukaan onnistunut. Hallitsevan mestarin tulon luulisi sytyttävän kotijoukkueen tiistaiseen taistoon.

– Sarjan alku lähestyy ja peli on saatava kulkemaan. Tässä on nyt kaksi hyvää, kivenkovaa mittaria, HIFK ja Jokerit, ennen sarjan alkua, kertoo HPK:n valmentaja Pasi Arvonen.

HPK sai eilen hyviä uutisia sairastuvalta. Juuso Honka on saanut terveen paperit ja toipunut keväällä tehdystä olkapääleikkauksesta täyteen kuntoon. Honka nähdään ensimmäisen kerran tositoimissa Helsingissä torstaina, kun HPK matkustaa Jokereiden vieraaksi.

Tämän päivän HIFK ottelusta HPK:lta puuttuvat Hongan lisäksi Marek Zagrapan ja Janne Kolehmainen. Arvosen mukaan pojat ovat huilivuorossa ja ovat kokoonpanossa ensi viikolla sarja-avauksessa.

HPK – HIFK tänään 6.9. klo 18.30 Ritari-areenassa!

HPK:n kokoonpano tänään:

Mika Järvinen
(Mikko Tolvanen)

Janne Laakkonen – Arsi Piispanen – Marko Luomala
Marko Tuulola – Mathias Porseland

Niko Nieminen – Alex Leavitt – Scott Barney
Josh MacNevin – Jukka Laamanen

Jaakko Turtiainen – Tuukka Pulliainen – Antti Roppo
Tuukka Mäkelä – Ossi-Petteri Grönholm

Teemu Rautiainen – Otto Paajanen – Robert Leino

Fanikatsomon kausikortit myynnissä

HPK:n kotiareenan G-kulmakatsomoon on perustettu uusi fanikatsomo. Katsomo on maalattu oranssimustaksi ja kausikortit ovat myynnissä. Kausikortin hinta on normaali, mutta fanikatsomolaiset saavat kaupan päälle matkan vierasotteluun. Vieraspelimatkan ajankohta ja määränpää selviävät myöhemmässä vaiheessa.

Kausikortit fanikatsomoon myy HPK:n toimisto. Lisätietoja voi kysellä hpk(at)hpk.fi ja 03-6122162.

Varaa kausikorttisi oranssiin huutoon!

06.09.2011 08:05

Jaa artikkeli: