HPK ryöstöretkelle Helsinkiin

HIFK-HPK 3.2. klo 18.30

HIFK:n ja HPK:n keskinäiset ottelut ovat tällä kaudella olleet varsin maalirikkaita. Ensimmäisen kohtaamisen HPK voitti Hämeenlinnassa lukemin 6-2, toisen vei HIFK luvuin 7-1 Helsingissä ja viimeisin mittelö päättyi Ritari-areenalla HPK:n nimiin rakkkareiden jälkeen 4-3.

HIFK:n kruununjalokivi Mikael Granlund oli loppuvuoden loukkaantuneena, mutta on taas pelikuntoinen. Tehokkuus alkaa löytyä jälleen ja Granlundin johtama ketju teki viime HIFK-ottelussa 2 pistettä mieheen. Nuoren taiturin rinnalla pelaa Ville Peltonen ja Juha-Pekka Haataja.

HPK:n viime ottelu tiistaina päättyi tappioon. Runsaasti maalipaikkoja Jokereita vastaan luonut ryhmä kärsi tehottomuudesta. Toivottavasti maalintekotaito löytyy Helsingin petoluolassa. Maalintekoakin tärkeämpää varsinkin vieraskaukalossa on vahva puolustusmoraali. Tällä kaudella tutuksi tullut uhrautuva asenne puolustuspäässä on avainasemassa, kun vastaan asettuu niinkin vaarallinen joukkue, kuin HIFK.

Loppi palaa

Viime ottelusta pois vatsataudin takia ollut Matias Loppi palaa kokoonpanoon. Hän ottaa kakkossentterin paikan, josta pois jää tiistaiottelun hyvin pelannut Juuso Honka. Ville Viitaluoma parantelee edelleen itseään ja ykköstä johtaa Joonas Nättinen. Myös Joni Haverinen on edelleen pois.

Luvassa on varmasti HIFK-brändin tyylistä peliä petoluolassa ja ilmassa jo playoffkiekon tuntua.

Niklas Heinonen

03.02.2011 13:37

Jaa artikkeli: