HPK ratkaisemaan A-Nuorten puolivälierää Lahteen

HPK:n A-Nuoret pelaavat tänään lauantaina neljännen puolivälieränsä Lahdessa Pelicansia vastaan. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kotiottelunsa sarjassa. Kerhon meno on ollut vakuuttavaa kotikaukalossa, mutta Lahdessa peli hieman yskähteli tiistaina.

Kerho on onnistunut laajalla rintamalla, 13 pelaajaa ovat avanneet pistetilinsä ensimmäisen kolmen ottelun aikana. Tehokkaimpana on häärinyt Niilo-Kustaa Määttä (2+1). Piste per peli -tahdissa ovat myös Niclas Almari, Erkka Seppälä, Niko Lahtinen, Miro Ruokonen sekä Jimi Jalonen.

Ottelua voi seurata Fanseat GO -palvelusta (ei ns normaali Fanseat). Lisäksi ottelun kokoonpanot ja tilastot löytyvät lauantain aikana Jääkiekkoliiton tilastopalvelusta. 

Voitolla välieriin

Puolivälieräsarja on siis katkolla lauantaina. Mikäli HPK voittaa, se siirtyy välieriin ja pelaa ensimmäisen ottelunsa tiistaina Ritari-areenassa. Mikäli Pelicans voittaa lauantaina, ratkaisu siirtyy viidenteen peliin, joka pelataan Ritari-areenassa heti sunnuntaina 19.3. klo 16.00!

Tarvittaessa pelattavaan sunnuntain otteluun pääsee ilmaiseksi HPK:n runkosarjan kausikortilla. Liput myydään otteluun vain lippuluukulta alkaen 1h ennen ottelun alkua. Liput: aikuiset 5€ / lapsi, eläkeläinen, opiskelija, pyörätuoli 2€.

Mahdolliset välieräottelut pelataan Ritari-areenassa ti 21.3. ja la 25.3. (ja tarvittaessa 28.3.) Lipunmyynti välieriin käynnistyy tarvittaessa maanantain aikana. Välieräliput: aikuiset 5€ /  lapsi, eläkeläinen, opiskelija, pyörätuoli 2€ ja HPK:n kausikortilla tietenkin ilmaiseksi!

Seuraathan HPK:n nettisivuja playoffskevään etenemisestä.

#oranssikevät

HPK

18.03.2017 11:09

Jaa artikkeli: