HPK-Pelicans ja HPK-HIFK -matsien liput myynnissä nyt!

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä HPK voi täyttää Pohjantähti Areenan kapasiteetista 50 % 5.-20.2.2022. Seisomakatsomot pysyvät suljettuina, mutta myös seisomakatsomoiden kausikorteilla pääsee peleihin. Lisäohjeita alla.

Irtoliput

Lipunmyynti on nyt auki osoitteessa lippu.fi/hpk kahteen seuraavan kotiotteluun:
ke 16.2. HPK-Pelicans
pe 18.2. HPK-HIFK

Osa katsomoista on suljettu lipunmyynniltä kapasiteetin vuoksi. Ilmoitamme sähköpostitse seisomakausikorttilaisten paikat 16.2. ja 18.2. otteluihin. HPK ei säästä erikseen lippuja myytäväksi lippuluukulle.

Mikäli olet ostanut aiemmin liput näihin otteluihin, ne käyvät sellaisenaan sisäänpääsyyn.

Onko odotettavissa lipunmyyntiruukaa samaan tapaan kuin marraskuisessa HPK-Pelicans-ottelussa Laurikaisen maalilla? Kuva: Teemu Hannula

Ottelutapahtuma

Noudatamme HPK:n ottelutapahtumissa aluehallintoviraston voimassa olevaa päätöstä hygieniatoimista. Suosittelemme vahvasti käyttämään kasvomaskia ja tarjolla olevaa käsidesiä sekä saapumaan tapahtumaamme vain terveenä.

Turvavälien pitäminen on mahdollista katsomoissa. Mikäli haluat vaihtaa paikkaasi, voit sen tehdä siirtymällä vapaalle paikalle samassa katsomolohkossa. Muistathan, että kausikortin tai lipun haltijalla on oikeus omaan paikkaansa.

Koronapassi ei ole käytössä, emmekä sitä tarkista Pohjantähti Areenassa.

Ravintolamme palvelevat ravintolarajoitusten mukaisesti.

Kausikortit

Klubikausikorttilaiset

Klubille kausikorttinsa ostaneet voivat ruokailla klubilla normaaliin tapaan ja seurata peliä omilta paikoiltaan katsomoissa.

Istumakausikorttilaiset

Istumapaikalle kausikorttinsa ostaneet voivat istua tuttuun tapaan omalla paikallaan.

Pyörätuolikausikorttilaiset

Pyörätuolikatsomoon kausikortin ostaneet voivat käyttää normaaliin tapaan katsomonosaansa. Avustaja voi seistä avustettavan vierellä.

Seisomakausikorttilaiset

Ilmoitamme sähköpostitse seisomakausikorttilaisten paikat 16.2. ja 18.2. otteluihin.

Kannattajakausikorttilaiset

Kannattajakatsomo muuttuu jälleen D1-istumakatsomoksi ja kannattajakausikortin omistajat voivat nauttia pelistä D1-katsomossa.

10.02.2022 10:42

Jaa artikkeli: