HPK onnittelee 65-vuotiasta Laurellia!

HPK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Konditorialeipomo Laurell Oy juhlii tällä viikolla 65-vuotista taivaltaan. Laurellin maistuvaisista pääsee lätkäkansa nauttimaan viikottain Ritari-areenassa.

HPK:n pelaajista Mikko Tolvanen ja Teemu Rautiainen ovat mukana juhlahumussa keskiviikkona 31.10. klo 17.00 alkaen Laurell Caféssa Sibeliuksenkadulla.

dsc_2593

HPK-aiheiset Mormor cupcakesit Laurellilta

Toimittaja Sanna Kiiski perusti vajaa vuosi sitten amerikkalais-tyylisiä cupcake-leivonnaisia myyvän ja valmistavan Mormor Cupcakes Oy:n koska Cupcakejen eli kuppikakkujen tarjonta oli vähäistä  ja satunnaista Suomessa.

alt

Cupcakesit  valmistetaan lähes kokonaan käsityönä hienoimmista raaka-aineista ja makuja muunnellaan lisäämällä joukkoon tuoreita marjoja, aitoa mansikkaa tai muita kausiluonteisia makuja. Tavoitteena on ollut rakentaa ensimmäinen Suomalainen cupcake leipomomyymäläketju.

Lisäksi Sanna Kiiskellä on myös vahva halu auttaa suomalaisia vähävaraisia lapsiperheitä. Tästä syystä jokaisesta myydystä cupcakesta lahjoitetaan 5 senttiä Hope ry:n toimintaan.

Lisää Laurellin juhlista voit lukea Laurellin nettisivuilta.

Onnea 65-vuotiaalle!

HPK 31.10.2012

31.10.2012 06:44

Jaa artikkeli: