HPK Naisten Liigan neljäs – U20 jatkaa Villi kortti-kierroksella

HPK Naiset hävisi pronssiottelun KalPalle lukemin 1-3. HPK U20 kärsi tappion iltaottelussa ja pelaa Espoossa huomenna sunnuntaina ratkaisevan kolmannen osaottelun.

HPK:n naisten liigajoukkue päätyi kaudella 2023-2024 neljännelle sijalle hävittyään pronssiottelu kotikaukalossaan lauantaina KalPaa vastaan. Kuopiolaiset ottivat kuskin paikan ottelussa heti toisella minuutilla Johanna Juutilaisen maalilla. Lisää lunta tupaan toi erän puolivälissä Elisa Holopainen 0-2 osumallaan. Toisen maalinsa, KalPan kolmannen, Holopainen teki 24 peliminuutin jälkeen. HPK:n ainokaisen teki Jutta Stoltenberg oranssin pelatessa ilman maalivahtia ottelun kolme viimeistä peliminuuttia.

Alla Teemu Hannulan kuvia päivän ottelusta.

HPK U20 hävisi iltaottelunsa

HPK:n ja Kiekko-Espoon välinen Villi kortti -pudotuspelikierros avattiin keskiviikkona Espoossa ja HPK otti ensimmäisen otteluvoiton. Hämeenlinnassa lauantaina tahti oli toinen ja viime hetken espoolaismaali tasoitti sarjan 1-1. Tasaisen ottelun maalinteon aloitti Kiekko-Espoo hieman ennen ottelun puoliväliä, ylivoimamaalintekijänä Oskari Utriainen. Toisen maalin Espoolle teki kolmannen erän alussa Tuomo Saavola. HPK:n tasoihin toivat Matias Huuskonen ja Aukusti Savijoki. 15 sekuntia ennen loppusummeria Ron Gustafsson iski kiekon Kim Saarisen taakse ja voitot tasoittuivat 1-1.

HPK U20 matkaa siis sunnuntaina Espooseen ratkaisevaan Villi kortti -pudotuspeliotteluun. Ottelu käynnistyy klo 15.15, pelipaikkana Tapiola 2, otteluun vapaa sisäänpääsy. Leijonat-TV esittää ottelun suorana.

Kim Saariselle sarjan parhaan maalivahdin palkinnon ojensi Kaj Källarsson. Kuva: Teemu Hannula

16.03.2024 19:42