HPK mukana Urheilukortissa!

HPK:n kotiotteluita voi jatkossa saapua seuraamaan hankkimalla Urheilukortin! Maksat vain Urheilukortin pääsylippupaketeista (69 euroa / 5 tapahtumaa). Urheilukortti toimii mobiilisovelluksessa, jonka pääset lataamaan veloituksetta elokuussa!

Mikä on urheilukortti?

Urheilukortti -konsepti on samankaltainen kuin Museokortillakin. Urheilukortti on vain mobiilissa. Urheilukortilla pääset seuraamaan eri lajien Urheilutapahtumia. Kaikki Urheilukorttiin liittyvät tapahtumat löydät Urheilukortin mobiilisovelluksesta, jonka pääset lataamaan veloituksetta. Maksat vain Urheilukortin pääsylippupaketeista (69 euroa / 5 tapahtumaa). Mobiilisovelluksen tapahtumatiedot löydät paikkakunnittain, lajeittain ja ajankohdan mukaan. Se kertoo sekä maksullisista että maksuttomista Urheilukortti-kumppanien tapahtumista. Maksuttomiin tapahtumiin et tarvitse pääsylippua. Voit milloin vain ladata uuden viiden tapahtuman lippupaketin Urheilukortillesi 69 euron hintaan.

Lue lisää Urheilukortista klikkaamalla tästä!

Hämeenlinna täysillä mukana

Hämeenlinnasta Urheilukorttitoimintaan ovat lähteneet mukaan kaikki kaupungin merkittävät urheiluseurat eli HPK, Hämeenlinnan Lentopallokerho, jalkapalloseura HJS ja salibandyseura Steelers.
Liigassa pelaavalle HPK:lle oli itsestään selvää, että he ovat mukana toiminnassa.

-Uskomme saavamme Urheilukortin myötä uusia kohderyhmiä mukaan jääkiekkokatsomoon. Meillä on vakiintuneita katsojia, mutta Urheilukortin myötä pystymme tarjoamaan jääkiekkoelämyksiä myös sellaisille katsojille, jotka eivät normaalisti hakeudu katsomoihin, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen painottaa.

-Haluamme olla myös mukana kaikissa uusissa, urheilua ja liikuntaa eteenpäin vievissä hankkeissa ja Urheilukortti on juuri sitä. Sillä on myös merkittävä vaikutus seurojen varainhankintaan, Toivanen
muistuttaa.

Urheilukortin tarina

Toukokuussa lanseerattu Suomen Urheilukortti on saanut nopeassa ajassa kymmeniä seuroja ja lajiliittojahankkeen taakse. Myös lajikirjo on suuri, sillä mukaan on lähtenyt lukuisten lajien seuroja.

-Tähän mennessä Suomen Urheilukortti-sopimuksen on lähtenyt mukaan yli 50 seuraa, lajiliittoa jaurheiluyhteisöä ja uusia mukaan lähtijöitä tulee koko ajan lisää. Urheilukortilla on selkeä tilaus suomalaisessa urheilukentässä, Suomen Urheilukortin hallituksen puheenjohtaja Mikko Vanni kertoo.

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä lisätään ja monipuolistetaan jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä. Mobiilisovelluksen urheilukalenteri on veloituksetta ladattavissa, ja lisäksi Urheilukortin haltijoille tulee tarjolle runsaasti palveluja ja etuja.

-Suurista seuroista mukana ovat jo nyt jääkiekon liigaseuroista Tappara, Ilves, Ässät, Jukurit, HPK ja JYP sekä KHL-seura Helsingin Jokerit. Koripallosta mukana on mm. Helsinki Seagulls ja jalkapallosta HJK. Monilajiseuroista voidaan mainita Vimpelin Veto, lentopallon puolelta mukana ovat mm. VaLePa, Kokkolan Tiikerit, LP Viesti ja Vantaan Ducks, Vanni kertoo.

-Urheilukortti haluaa korostetusti tukea naisten liigoja ja naisurheilua. ”Naisten Mestaruusliigasta Urheilukorttiin osallistuvat mm. LP Vampula ja Liigaploki. Kansallista liigaa edustavat jo TiPS, PK 35 ja HJK. On todella hienoa, että liigajoukkueiden ohella myös mm. yleisurheilu, taitoluistelu ja tanssiurheilu ovat jo Urheilukortti-perheessä mukana.

-Urheilukumppanien hankintaa on tehostanut kaikkien tuntema pituushypyn Suomen ennätyksen haltija Ringa Ropo, joka on parin kuukauden ajan ollut täydentämässä Urheilukortin tiimiä, Vanni paljastaa.

Urheilukortti, kannustaa kuluttajia tulemaan urheilutapahtumiin ja lisää seurojen, lajiliittojen, olympia- ja paralympiarahastojen tuottoja. Kortin myötä urheilu ja liikunta saa neljässä vuodessa jopa 20 miljoonan lisärahoituksen toiminnalleen edellyttäen, että Urheilukorttien myynti nousee toivotulla tavalla 180.000een korttiin kauden 2024-2025 aikana.

Mobiilikorttina ladattavan Urheilukortin avulla käyttäjä saa pääsylippuja tapahtumiin alennetulla hinnalla, ja osan lipun hinnasta voi ohjata suoraan haluamalleen seuralle, lajiliitolle, Olympiarahastoon tai Paralympiarahastoon.

-Paralympiakomitea näkee Urheilukortti -yhteistyön merkittävänä paitsi taloudellisesti niin myös toiminnallisesti, pääsihteeri Riikka Juntunen korostaa.

-Yhteistyö eri lajiliittojen ja seurojen kanssa saa Urheilukortin välityksellä täysin uusia ja innovatiivisia muotoja. Lajiliitoista ovat Urheilukorttiin jo nyt ilmoittautuneet AKK, Amerikkalainen Jalkapallo, Ampumaurheilu, Judo, Taitoluistelu, Tanssiurheilu, Tennis ja yleisurheilu eli Suomen Urheiluliitto. Muita mielenkiintoisia uusia kumppaneita ovat myös Urheilumuseo ja Liikuntakeskus Pajulahti sekä Fressi kuntosaliketju. Myös mm. tennikseen, golfiin ja suunnistukseen tulee liittymään edullisia palveluja Urheilukortin haltijoille.

Yksi Urheilukortin tarjoamista tärkeimmistä ominaisuuksista on urheilukalenteri. Jokainen käyttäjä näkee kalenterista päiväkohtaisesti millaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia on tarjolla Urheilukortin kumppanilajien ja -seurojen toimesta.
-Keskitetty urheilutapahtumien kalenteri tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden löytää uusia lajeja, joita voi käydä seuraamassa. Tällaista keskitettyä palvelua ei urheilun kuluttajille ja katsojille ole ollut aiemmin tarjolla, painottaa Urheilukortin hallituksen jäsen Jukka-Pekka Vuorinen.

-Mobiilisovellus tulee jatkossa tarjoamaan seuroille ja lajiliitoille uuden tavan informoida kuluttajia tapahtumistaan, muistuttaa Vuorinen.

Urheilukortin mobiilisovellus julkaistaan elokuussa. Suomen Urheilukortti oy rakentaa sitä yhdessä Devolon Oy:n kanssa EU-rakennerahastotuen avulla. Hankkiessaan 69 euron hintaisen Urheilukortin kuluttaja saa siihen viisi pääsylippua ja jatkossa myös muita palveluita. Yhden tapahtuman hinta kuluttajalle on 13,80 euroa. Urheilukorttiin mukaan tulevien tapahtumien pääsylippujen normaalihinta on 15-18 euroa.

Lähde: Urheilukortin mediatiedote

Lisätietoja www.urheilukortti.fi

06.07.2021 16:50

Jaa artikkeli: