HPK matkaa Lappeenrannan Etelä-Saimaa -turnaukseen!

HPK:n liigamiehistö starttaa tänään Lappeenrannassa pelattavaan Etelä-Saimaa turnaukseen. Turnauksessa HPK saa perjantaina vastaansa KooKoon ja lauantaina on vuorossa sijoitusottelu SaiPaa tai Pelicansia vastaan. Lisää Etelä-Saimaa turnauksesta voit lukea SaiPan nettisivuilta.

Ykköskentässä Kultakeskus-turnauksessa viime viikonloppuna rehkineet Ville Viitaluoma ja Joonas Vihko kertovat jalkojen palautuneen hyvin tiukan viikonlopun jälkeen.

– Kyllä kropassa tuntui sunnuntaina, että pelattu on. Nyt alkaa oleen jo parempi ja varmasti taas täydessä iskussa perjantaina, kertoi Vihko.

Viitaluoma uskoo tulevan viiikonlopun turnauksen olevan tärkeä joukkueelle.

– Tulossa on varmasti pari hyvää peliä. Nyt on tärkeää päästä harjoittelemaan pelaamista ja ajaa meidän tyyliä sisään.

HPK:n loppuviikon ohjelmaan kuuluu myös puolitoista päivää leiristystä Imatralla. Saadaanko kapteenistouutisia turnauksen jälkeen, se jää nähtäväksi.

Halllitseva mestari Hämeenlinnaa

HPK pelaa viimeisen kotiharjoitusottelunsa torstaina 29.8. hallitsevaa Suomen mestaria, Porin Ässiä vastaan. Ennen ottelua klo 17-18 kausikorttilaiset pääsevät nauttimaan ensimmäisestä pre-game tapahtumastaan Kerho-ravintolassa. Sisään ravintolaan siis vain kausikortilla.

Mikäli kausikorttia ei vielä löydy, saat sen helposti Kerhon toimistolta. Muistathan, että kausikortin voi maksaa jopa kuudessa erässä!

Irtolipunmyynti HPK-Ässät -otteluun on alkanut. Istumapaikat 15€, Seisomapaikat 8 / 5 €. Lippuja myyvät kaikki HPK:n ennakkomyyntipisteet.

HPK-Ässät
to 29.8. Ritari-areenassa

Tervetuloa!

ps. Runkosarjan 2013-2014 irtoliput tulevat myyntiin maanantaina 2.9.2013 klo 9.00. Tuolloin kannattaa varmistaa parhaimmat paikat kauden kuumimmissa otteluissa!

HPK 21.8.2013

21.08.2013 09:43

Jaa artikkeli: