HPK Liiga Oy:n johto vaatii esiin Paremman Pallokerhon

HPK Liiga Oy:n hallitus ja operatiivinen johto ovat käyneet pitkällisiä keskusteluja yhtiön nykytilanteesta ja erityisesti sen urheilutoiminnasta. Tilannetta on analysoitu monisyisesti huomioiden kaikki niin sisäiset kuin ulkoiset tekijät. Keskusteluissa on todettu, että urheilullinen nykytila ei ole hyväksyttävä ja paremman Hämeenlinnan Pallokerhon on aika astua esiin.

HPK Liiga Oy:n strategiassa on painotettu jo vuosia pitkäjänteistä työtä, jossa eri tahojen kehittyminen luo mahdollisuuden voittoon niin koko yrityksessä kuin kaukalossa. Tämä strateginen linjaus ei ole muuttunut ja se ohjaa vahvasti toimintaa myös jatkossa. HPK:n asettama tavoite playoffs-otteluiden pelaamisesta kuluvalla kaudella on edelleen voimassa ja sen odotetaan ja vaaditaan toteutuvan. Hallituksen päätöksellä HPK:n valmennusryhmään ei tehdä muutoksia ja sen lopullista onnistumista arvioidaan Liiga-kauden 2020–2021 päätyttyä.

Hämeenlinnan Pallokerhon historiaan on mahtunut useita vaikeita aikoja. HPK:n johto ei tee yhden syyskauden perusteella pitkän aikavälin suunnitelmiin muutoksia, koska se luottaa strategiaansa, joka on osoittanut toimivuutensa aiemmissa vaiheissa HPK:n lähihistoriassa. Kolmen vuoden sisään HPK:ssa on nähty aallonpohjia, mutta myös yksi historian kirkkaimmista hetkistä. Vuoden 2018 alkaessa olimme sarjataulukossa viimeisenä ja vuoden 2019 keväällä kokoonnuimme torilla. Jokapäiväinen työ, vahvan strategian noudattaminen ja koko organisaation yhteispeli, mutta myös niiden jatkuva kriittinen tarkastelu, ovat ne keinot ja tavat, joilla HPK jatkaa eteenpäin.

Kevätkauden päätavoitteena on yhtiön mahdollisimman hyvän tulevaisuuden turvaaminen. Siihen johtavat vaadittavat onnistumiset niin urheilussa kuin muussa toiminnassa. HPK Liiga Oy tekee kaikkensa puolustaakseen hyviä asemia, jotka se on tavoittanut kovalla työllä ja oikeilla ratkaisuilla menneinä lähivuosina.

 

Parempaan Pallokerhoon edelleen luottaen,

 

Matti Vihervuori                    Antti Toivanen

puheenjohtaja                      toimitusjohtaja
HPK Liiga Oy                         HPK Liiga Oy

07.01.2021 12:11

Jaa artikkeli: