HPK Liiga Oy teki positiivisen liiketuloksen

HPK Liiga Oy:n historian ensimmäinen liiketulos on positiivinen. HPK:n liikevaihto kasvoi tilikaudella 2015–2016 5,28 miljoonaan euroon. Rahoituskulujen ja verojen jälkeen tulos on 50 500 euroa.

– HPK Liiga Oy:n viime vuonna uusitussa strategiassa kannattava liiketoiminta on urheilullisuuden kanssa tärkeimpiä kulmakiviä. Olemme todella tyytyväisiä, että urheilullisesti erittäin haastavalla kaudella pystyimme monien aktiivisten toimenpiteiden kautta yltämään positiiviseen tulokseen, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

HPK:n yleisökeskiarvo oli menneen kauden kotiotteluissa 3250.

– Yleisömäärämme ei pudonnut dramaattisesti viime kaudella, vaikka urheilullisia haasteita oli paljon. Teimme erilaisia kampanjoita ja tempauksia, joihin kannattajamme ja yhteistyökumppanimme ottivat osaa loistavasti, kiitos siitä heille! Lisäksi kulupuolella elimme järkevästi omien resurssiemme rajoissa. Pystyimme kuitenkin myös kehittämään toimintaamme, mistä esimerkkinä on muun muassa Ritari-areenan uusi parviravintola Eversti, Toivanen kertoo.

Toivasen mukaan positiivinen tulos mahdollistaa tulevaisuudessa toiminnan kehittämisen strategian mukaisella tavalla.

– Tämä tulos antaa meille hyvän ja terveen lähtökohdan alkavalle kaudelle ja Matkalla huipulle osa 2 –projektiin. Uudistukset ja kehityshankkeet niin urheilullisella kuin liiketoiminnallisella puolella menevät eteenpäin. Ison positiivisen signaalin olemme saaneet myös kausikorttilukujen valossa. Olemme reilusti edellä viime kautta, sillä myytyjen kausikorttien määrä on tällä hetkellä reilut 700. Tavoittelemme ehdottomasti kaikkien aikojen kausikorttimyyntiennätyksen rikkomista!

HPK Tiedotus

03.06.2016 06:58

Jaa artikkeli: