HPK Liiga Oy hakee urheilujohtajaa

Hämeenlinnan Pallokerho on 94-vuotisen historiansa aikana saavuttanut laajaa urheilullista menestystä ja tuottanut ikimuistoisia jääkiekkohetkiä. Kirkkaimpina tähtinä HPK:n historiassa loistavat Suomen mestaruudet 2006 ja 2019. HPK on merkittävä lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen järjestäjä ja seutukunnan yhteen kokoava voima. Hämeenlinna tunnetaan HPK:sta!

HPK on päättänyt uudistaa koko urheilujohtamisensa ja uudessa toimintamallissa urheilujohtaminen kattaa niin HPK Liiga Oy:n, kuin HPK Juniorijääkiekko ry:n urheilutoiminnan.

Tämän strategisen valintamme toteuttamiseen HPK Liiga Oy hakee nyt vakituiseen työsuhteeseen

Urheilujohtajaa

Urheilujohtajan tehtävänkuva on laaja-alainen kattaen koko HPK:n urheilutoiminnan. Urheilujohtajana pääset rakentamaan ja vastaamaan HPK:n urheilustrategiasta ja sen tavoitteiden toteutumisesta. Toimit ammattilaisista koostuvan urheilun johtoryhmän vetäjänä. Johtoryhmässä kanssasi työskentelevät mm. pelaajakoordinaattori, fysiikkavastaava sekä Juniorijääkiekon valmennuspäällikkö. Urheilujohtajana pääset myös rakentamaan HPK:n huippu-urheilijan polkua yhdessä johtoryhmäsi kanssa.

Liikunnan ja huippu-urheilun merkitys yhteiskunnassa on äärimmäisen suuri ja haluamme sinun olevan aktiivinen vaikuttaja, kun eri urheiluasioita linjataan ja päätetään Hämeenlinnassa.

Tehtävään kuuluu myös merkittäviä budjettivastuita, joiden hallinta on osa arjen tekemistäsi.

Arvostamme laaja-alaista urheiluosaamista sekä jääkiekon monipuolista ymmärtämistä. Odotamme sinulta soveltuvaa mielellään korkeakoulutasoista koulutusta tai vastaavasti riittävää johtajakokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolisia johtajan ominaisuuksia, erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä luontaista verkostoitumiskykyä.

HPK haluaa olla nyt ja tulevaisuudessa yksi Suomen menestyvimmistä Liiga-joukkueista sekä hyvä paikka harrastaa jääkiekkoa sekä tavoitella ammattilaisuutta huippu-urheilijan polulla. Haemme näkemystä ja kykyä kehittää päivittäistä toimintaamme siten, että voimme vastata tavoitteeseemme. Tule mukaan Kanta-Hämeen sykähdyttävimpään yhteisöön osaksi Oranssia perhettä.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si viimeistään 30.3.2023 sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Lisätiedot:
HPK Liiga Oy, toimitusjohtaja Antti Toivanen, 050 317 5777

27.02.2023 14:17

Jaa artikkeli: