HPK Liiga Oy Aulangon Everstin ravintoloitsijaksi

HPK Liiga Oy on Aulangon Everstin golfkentän uusi ravintoloitsija. Klubiravintola Eversti avautuu kentän avauduttua uuteen pelikauteen huhti-toukokuussa.

Aulangon Eversti on vielä lumen peitossa, mutta pian jo kevät saapuu! Kuva: Aulanko Golf.

HPK Liiga Oy laajentaa ravintolatoimintaansa ja vastaa jatkossa Aulangon Everstin golfkentän ravintolatoiminnasta. HPK ja Aulanko Golf Oy ovat sopineet kahden vuoden sopimusjaksosta, jota seuraavat kaksi optiovuotta molemminpuolisten analyysien jälkeen.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo uuden kesän ajan ravintolatoiminnan sopivan hyvin HPK:n toimintaan.

– Strategiamme mukaisesti suunnitelmamme on kehittää ja kasvattaa ravintolatoimintaamme. Lähivuosina ja ennen koronarajoituksia ravintolatoimintamme kasvoi lounastoiminnassa ja ottelutapahtumissamme niin ravintoloissa kuin aitioissa. Haluamme yhdessä Aulanko Golf Oy:n kanssa kehittää ja kasvattaa Everstin ravintolatoimintoja palvelemaan sen nykyisiä ja uusia asiakkaita entistäkin paremmin.

Aulangolla odotetaan uutta yhteistyötä jo innolla.

– Odotamme uudesta kumppanistamme pitkäaikaista ja hyvää palveluntuottajaa Everstin asiakkaille. Uskomme myös, että yhteistyö HPK:n kanssa tuo uusia mahdollisuuksia kehittää kanssakäymistä laajemminkin, kertoo Aulanko Golf Oy:n toimitusjohtaja Kari Kuivasaari.

Kerho-ravintolan ravintolapäällikkö Mia Kallio ja Aulanko Golf Oy:n toimitusjohtaja Kari Kuivasaari odottavat lumien sulamista ja uutta yhteistyötä.

Kerho-ravintolan ravintolapäällikkö Mia Kallio näkee kesän ja golfkentän uutena mahdollisuutena HPK:n ravintolatoiminnalle.

– Työnantajana meille iso asia on se, että pääsemme työllistämään talvisesongin työntekijöitämme nyt myös kesällä. Ravintolana Eversti on piristävä ja luo meille uutta virtaa sekä mahdollisuuden kehittää uusia juttuja! Tarjoamme aurinkoista ja iloista mieltä herkullisen ruuan ja maittavien muiden herkkupalojen ohella!

Everstin klubiravintola avaa ovensa kentän avauduttua uuteen pelikauteen ja lounas on tarjolla toukokuun puolivälistä alkaen.

08.03.2022 13:30

Jaa artikkeli: