HPK lainaa Tarmo Reunasen New York Rangersilta

HPK ja Tarmo Reunanen ovat solmineet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen. Puolustaja liittyy HPK:n joukkueen vahvuuteen keskiviikkona.

HPK lainaa 22-vuotiaan Tarmo Reunasen New York Rangersin organisaatiolta. Puolustaja on pelannut lainasopimuksella Mestistä TuTossa alkukauden aikana. Reunanen on TPS:n kasvatti ja edustanut kasvattiseuransa lisäksi Lukkoa Liigassa.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo, että sopimus on aiempien HPK:n lainasopimusten kaltainen. Reunanen lähtee NHL-seuransa harjoitusleirille ja tavoittelee pelipaikkaa Rangersissa. Mikäli organisaatio ei koe tarvitsevansa Reunasta Amerikassa, palaa puolustaja loppukaudeksi Hämeenlinnaan.

– Tarmo oli paras vaihtoehtomme niistä, joita tarkastelimme. Tarmo on erittäin hyvä pelin jokaisella osa-alueella. Hän liikkuu hyvin, on hyvä kiekollisena ja puolustaa aktiivisesti ja tarvittaessa aggressiivisesti. Kyllähän hänen tavoitteenansa on läpimurto NHL:ssä, se on selvää. Tässä vaiheessa Tarmo auttaa joukkuetta varmasti, kertoo Toivola.

HPK pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina 13.11.2020, kun Porin Ässät saapuu Pohjantähti Areenalle.

Liput marraskuun otteluihin tästä!

 

06.11.2020 15:15

Jaa artikkeli: