HPK kiusaamaan Oulun Kärppiä

HPK-Kärpät 17.9.2014 klo 18.30

HPK ei ole vielä saalistanut tililleen yhtään voittoa viime viikolla alkaneella Liiga-kaudella. Tänään siihen tarjoutuu jälleen mahdollisuus, kun viime kauden puolivälierävastus Oulun Kärpät saapuu Ritari-areenalle.

HPK ja Kärpät iskevät tänään yhteen Ritari-areenalla. Kärpät on tällä kaudella pelannut jo neljä ottelua voittaen niistä kaksi ensimmäistä. Lauantaina ja tiistaina kuitenkin oululaiset kärsivät tappiot HIFK:ta ja Ilvestä vastaan.

Tiistaina JYPiä vastaan pelannut HPK kärsi 5-3 –tappion Jyväskylässä. HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen oli ottelussa tyytyväinen omiensa suorahyökkäyspelaamiseen ja sen kautta saatuihin riistoihin, jotka tuottivat tulosta.

– Meidän pelissä oli eilen paljon hyvää. Avauspelaaminen, kiekonhallinta ja pelin rytmittäminen toimivat. Vieraskentällä ei ole helppoa tehdä kolmea maalia, kertoi HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen.

Tehokas Hamill hauskuuttaa illalla

JYP-ottelussa Tuomas Vänttinen avasi tämän kauden maalitilastonsa vieden HPK:n johtoon. Kahdesta muusta maalista vastasikin sitten Zach Hamill. Kanadalainen on napannut kolmessa pelaamassaan ottelussa tehopisteet 3+1 ja pukee illan Kärpät-ottelussa kultaisen kypärän päähänsä. Seuratkaapa tänä iltana Hamillia, ei ole kiekkokaukalossa mikään eilisen teeren poika.

Kärpät luisteluttaa jäälle valmentaja Lauri Marjamäen nimivahvan miehistön. Vaarallisia miehiä riittää jokaiseen ketjuun ja tarkkana on oltava. Nuori Julius Junttila kantaa Kärppien kultakypärää samoilla tehopisteillä Zach Hamillin kanssa. Junttila tosin on pelannut yhden ottelun enemmän.

HPK lähtee aktiivisella ja liikkuvalla pelillä hakemaan kauden ensimmäistä täyttä pistepottia Oulun Kärpiltä.

Frisbee-kisan palkintona Luhta Tehtaanmyymälän hintaralli – arvo 250e! 

Nähdään Ritari-areenalla! Ja tämä tarkoittaa teitä kaikkia!

Kämmen 17.9.2014

17.09.2014 08:57

Jaa artikkeli: