HPK kauteen uudella pelaajaesittelyvideolla

HPK:n Liiga-kausi polkaistaan käyntiin perjantaina Lahdessa. Ensimmäinen kotiottelu Tampereen Ilvestä vastaan pelataan lauantaina 13.9. klo 17 alkaen, jolloin ensi-iltaansa viettää myös HPK:n uusi pelaajaesittelyvideo.

Uusi video on toteutettu yhteisöllisenä projektina, jossa mukana oli vahva halu yhdistää Hämeen linna, Sibelius ja HPK. Samalla uusi video tuo uuden hienon elementin osaksi HPK:n ottelutapahtumaa.

Videoon kuvattu materiaali on hyödynnettävissä myös muihin kanaviin, kuten TV-mainoksiin, nettisivuille sekä sosiaaliseen mediaan.

Videon tuotannosta vastasi niin ikään hämeenlinnalainen mainostoimisto Precis. Videon ohjaaja/käsikirjoittaja Tapio Aulu on erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
– Halusin tuoda videoon alkuideoiden päälle lätkäteeman, sillä sehän tässä kuitenkin on pääasiassa. Jääkiekkoilijat ovat oikeasti pirun kovia jätkiä. Lopputulos on mielestäni erittäin onnistunut. Kiitos siitä joukkueelle, joka oli jokaista näyttelijäsuoritusta myöten upeasti mukana koko projektin ajan.

Ensi-ilta Ilves-ottelussa

Joukkue näki videon ensimmäistä kertaa tänään tiistaina Ritari-areenan mediakuutiolta. Jokainen mukana veti roolinsa erittäin hienosti ja voikin sanoa, että pelaajien sekä valmentajien joukossa on jääkiekko-osaamisen lisäksi myös näyttelijänlahjoja havaittavissa.

_MG_2040

Videolla kuullaan Sibeliuksen musiikkia sovitettuna nykyhetkeen, josta vastasi hämeenlinnalainen muusikko Janne Saksa. Lisäksi Hämeen linna esiintyy videossa tapahtumapaikkana.

HPK:n päävalmentajan Pasi Arvosen sanat heti videon loputtua olivat selkeät.
– Aivan huikea video, ei voi muuta sanoa! Kiitos koko ryhmälle, että tällainen, ainutlaatuinen projekti saatiin tehtyä.

Pelaajaesittelyvideo on nähtävissä siis lauantaina juuri ennen kiekon putoamista Ritari-areenan jäähän!

Tämäkin on loistava syy tulla lauantaina Ritari-areenalle!

 

09.09.2014 11:45

Jaa artikkeli: