HPK Kannattajien suuri oranssi sydän: Kannattajakatsomo muuttuu istumakatsomoksi koronarajoitteiden ajaksi

HPK Kannattajat ry:n kannattajakatsomo Pohjantähti Areenassa muutetaan istumakatsomoksi Kannattajien ja HPK:n yhteisellä päätöksellä. Kannattajat muuttavat koronarajoitteiden ajaksi C5-seisomakatsomoon.

HPK Liiga Oy:n ja HPK Kannattajat ry:n yhteisessä kauden avauspalaverissa käsiteltiin ottelutapahtumien rajoituksiin liittyviä vaikutuksia seuran taloudelliseen tilanteeseen. HPK Kannattajat päätyivät omassa neuvonpidossaan siihen, että seuran hyvinvointi on tärkeämpää kuin katsomopaikka areenassa.

– HPK Kannattajat haluaa jatkossakin seistä HPK:n tukena illasta toiseen. Tällä toimenpiteellä luomme seuralle paremmat mahdollisuudet lipunmyynnin osalta. Ymmärrämme, että seuramme tarvitsee nyt kaiken tuen. Sydämemme on oranssi, kertoo HPK Kannattajat ry:n puheenjohtaja Marika Tamminen.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kiittää HPK Kannattajia näkemyksellisyydestä vaikeassa tilanteessa.

– HPK Kannattajien tuki seuralle vahvistuu vuosi vuodelta. Tällä kaudella olemme erittäin haastavassa tilanteessa tapahtumien kapasiteettirajoitusten vuoksi. D1-katsomon muutos istumakatsomoksi luo HPK:lle uusia mahdollisuuksia taloudellisesta näkökulmasta. Olemme sopineet, että Kannattajat palaavat omaan katsomoonsa rajoituksien poistuttua. Olemme kiitollisia siitä, että voimme luottaa oranssiin perheeseemme, kun tilanteemme on haastava, kommentoi Toivanen.

Koko Liigan kattavalla päätöksellä ottelutapahtumissa ei nähdä tifoja eikä suuria lippuja. Lippujen maksimikoko on 1x1m lyhyessä varressa. Kaiteisiin kiinnitettävät liput ja banderollit ovat edelleen sallittuja.

25.09.2020 16:01

Jaa artikkeli: