HPK-KalPa 3.12.2022 pelataan sotiemme veteraanien ja naisten muistolle ja hyväksi

HPK ja Panssariprikaati tukevat Suomen itsenäisyyspäivän kynnyksellä sotiemme veteraaneja ja sotiemme naisia järjestämällä juhlaottelun HPK-KalPa lauantaina 3.12.2022. HPK pelaa ottelun ensimmäisen erän erikoispaidassa, jossa koreilevat Sotiemme veteraanit ja Sotiemme naiset -logot. Samassa paidassa nähdään myös Suomen lippu ja Panssariprikaatin Laguksen nuolet.

 

Ottelun erikoispaidat huutokaupataan ottelun päättymisen jälkeen Kerho-ravintolassa ja paitojen huutokauppahinta maksetaan suoraan lyhentämättömänä Tammenlehvän Hämeenlinnan seudun Perinneyhdistykselle, joka vastaa alueen veteraanitukityöstä.

Ottelun alussa kunnioitetaan sotiemme veteraanien ja sotiemme naisten panosta ja uhrausta itsenäisen Suomen puolesta. Hämeenlinnan mieskuoron seniorit esittävät ottelun alussa Veteraanin iltahuudon.

Panssariprikaatin kalustonäyttely on nähtävillä Pohjantähti Areenan VIP-parkissa klo 15.00 alkaen. Sotilaskotiauto palvelee klo 15-17 hallin parkkipaikalla.

Muista saapua ottelun päättymisen jälkeen Kerho-ravintolan paitahuutokauppaan.

Artikkelin lopussa kuvia paidan yksityiskohdista.

 

Ennakkohuudot

Sitovat ennakkotarjoukset tulee lähettää sähköpostitse 2.12.2022 klo 16.00 mennessä osoitteeseen [email protected].

Lisää nämä tiedot tarjoukseesi:

Nimi

Osoite

Syntymäaika

Puhelinnumero

Pelaajan nimi

Ylin tarjoamasi hinta*

Osallistutko huutokauppaan

 

*Ylin tarjoamasi hinta tarkoittaa hintaa, jonka olet maksimissaan valmis maksamaan pelipaidasta. Korotukset ovat 20 €. Et siis maksa automaattisesti jättämääsi tarjousta vaan korotus tulee sen mukaan mitä salissa huudetaan.

Jos samasta paidasta on tullut useampi ennakkotarjous, esim. 50€, 100€ ja 200€, kirjuri huutaa silloin suoraan toiseksi suurimman tarjouksen päälle 20€, eli tässä esimerkissä se olisi 120€ ja henkilö, joka on jättänyt 200€ tarjouksen saa tuotteen 120 eurolla, jos kukaan salissa ei enää korota.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi sama ennakkotarjous esim. 50€ kolmella asiakkaalla, huudetaan ennakkotarjousten osalta suoraan 50€ ja ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous on voittava.

Salissa ei voi huutaa samaa tarjousta kuin ennakkohuuto.

 

Kuvia paidan yksityiskohdista

 

 

 

 

02.12.2022 10:01

Jaa artikkeli: