HPK kaikkien aikojen yleisökeskiarvovauhdissa

HPK:n liigajoukkueen esityksiä on tällä kaudella seurannut ennätysyleisö Ritari-areenan lehtereillä. Kun kaksi kolmasosaa eli 20 kotiottelua on liigakaudesta pelattu, yleisökeskiarvo on ennätykselliset 3908. Edellinen ennätys vie kymmenen vuoden taakse, kaudelle 2002–2003, jolloin HPK:n otteita seurattiin yleisökeskiarvolla 3818.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela on tietysti tyytyväinen lisääntyneeseen yleisömäärään.

– On mahtavaa huomata, että oranssi alue on niin sanotusti uudelleen herännyt kiekkohuumaan. HPK on edelleen koko seutukunnan yhteen kokoava voima. Viikoittain Ritari-areenan lehterit keräävät lähes neljä tuhatta ihmistä yhteen ja se on tässä ajassa ja kilpailussa kova juttu.

Aaltoliikett_DSC_4442

Korpela joukkoineen onkin tehnyt kovasti työtä yleisökeskiarvon nostamiseen.

– Olemme kehittäneet ottelutapahtumaamme niin äänentoiston kuin viihdepuolen osalta. Uskon kuitenkin, että kovalla tunteella taisteleva joukkueemme on suurin syy yleisön hallille tulemiseen. Oranssin alueen jengi taistelee kovalla tunteella niin kaukalossa kuin katsomossakin. Parempaa tunteiden vuoristorataa ei varmastikaan voi löytää muualta.

G_Kulma_DSC_3016

– Myös Ritari-areenan faciliteetit ovat kunnossa viimeisimmän remontin ansiosta. Toivon, että yleisö pystyy nauttimaan myös loppukauden täysin rinnoin Ritari-areenassa, niin pelin, tapahtuman kuin ravintolapalveluiden osalta!

Helsinkiläisjoukkueet sytyttävät

Kauden viiden tuhannen katsojan ylittäneet ottelut eivät yllätä. Niissä on molemmissa ollut vastassa helsinkiläisjoukkueet. Yli 5000 katsojaa oli Ritari-areenassa lokakuun ja joulukuun otteluissa HPK-HIFK ja HPK-Jokerit.

– HIFK ja Jokerit ovat perinteisesti sytyttäneet koko oranssin alueen taistelemaan. Ja kyllähän niissä otteluissa on aina viihdettä kerrakseen, toteaa Korpela.

HIFK saapuu seuraavan kerran herättämään oranssin alueen tämän viikon perjantaina, kun Tammikuun tasaus alkaa. HPK-HIFK pelataan perjantaina 18.1. klo 18.30 ja otteluparin toinen kohtaaminen lauantaina Helsingissä.

Tammikuun tasaus: HPK-HIFK
pe 18.1. klo 18.30

Tervetuloa!

HPK 14.1.2013

14.01.2013 09:27

Jaa artikkeli: