HPK jatkosopimuksiin Lebedeffin ja Kiljusen kanssa

HPK on tehnyt yksivuotiset jatkosopimukset maalivahti Daniel Lebedeffin ja hyökkääjä Oliver Kiljusen kanssa.

HPK:n maalivahti Daniel Lebedeff torjuu oranssissa myös Liiga-kaudella 2022–2023. Tällä kaudella Lebedeff on pelannut 13 ottelua HPK:n maalinsuulla. 23-vuotias maalivahti on operoinut 93,38 torjuntaprosentilla ja päästettyjä maaleja per ottelu on vain 1,68. Molemmissa tilaistoissa Lebedeff on Liigan kärkivahti.

Tryoutin kautta paikan HPK:ssa varmistanut Oliver Kiljunen allekirjoitti myös yksivuotisen jatkosopimuksen HPK:n kanssa. Kiljunen on tällä kaudella pelannut 17 ottelua ja napannut syöttöpisteen kahteen HPK:n maaliin.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan molemmat pelaajat ovat kehittyneet ja jatkossakin molemmat saavat mahdollisuuden näyttää.

– Daniel on pelannut nousujohteisesti ja malttanut odottaa tilaisuuttaan ja kehittää itseään. Nyt kun mahdollisuus on annettu, hän on näyttänyt, että harjoittelu ja sitkeys tuottavat tulosta. Rakennamme Danielin jatkoa rauhassa ja ensi kaudella nähdään, kuinka ison ruudun hän ottaa.

– Oliver on nopea luistelija ja fyysisesti vahva pelaaja, jolla on myös hyvä laukaus. Hän esiintyi tryout-jaksollaan syksyllä positiivisesti ja rooli joukkueessa on noussut kauden edetessä. Haluamme nähdä lisää kehitystä ja siihen on mahdollisuus myös ensi kaudella.

16.01.2022 16:21

Jaa artikkeli: