HPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2021–2022. Hyökkääjä saapui HPK:n B-junioreihin kaudella 2016–2017. Alkava Liiga-kausi on Puustiselle kolmas HPK:n edustusjoukkueessa. Puustinen oli päättyneellä Liiga-kaudella HPK:n sisäisen pistepörssin toinen (17+23=40) ja voitti HPK:n sisäisen maalipörssin 17 osumallaan.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola näkee laitahyökkääjän yhtenä HPK:n tulevaisuuden kulmakivenä.

– Valtteri on iso osa HPK:n tulevaisuutta. Hän on ottanut isoja kehitysaskeleita urheilijana ja pelaajana. Valtteri on osoittanut, että hän pystyy auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä. Hyvä, että saimme jo tässä vaiheessa tehtyä seuraavan kauden sopimuksen.

Puustinen itse kokee Hämeenlinnan kodikseen ja HPK:n parhaaksi paikaksi kehittyä edelleen.

– Hämeenlinnasta on tullut minulle uusi koti. Olen viihtynyt täällä todella hyvin ja tykännyt HPK:n tavasta toimia. Kerhon pelitapa sopii minulle todella hyvin ja uskon, että pystyn täällä vielä ottamaan sen seuraavan stepin omalla uralla.

Matti Tiilikaisen HPK pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa 13.8.2020, kun Pohjantähti Areenassa vastaan asettuu SaiPa. Lipunmyynnistä tiedotetaan myöhemmin tällä viikolla. HPK:n kausikorttilaiset pääsevät otteluun ilmaiseksi.

29.07.2020 14:01

Jaa artikkeli: