HPK ja Sport pelaavat korvaavan ottelun 10.10.2020

HPK ja Sport korvaavat 3.10. perutun ottelunsa lauantaina 10.10.2020 klo 16.00. Vaasaan tulleen tapahtumarajoituksen vuoksi Sport ei voi pelata kotiotteluita ja näin ollen kalenterista aukeaa mahdollisuus korvata peruttu ottelu.

Ottelun lipunmyynti alkaa tiistaina 6.10.2020 klo 12.00. Kausikortit käyvät otteluun normaaliin tapaan. Perutun 3.10. HPK-Sport -ottelun liput käyvät myös uuteen HPK-Sport -otteluun sellaisenaan eikä lippuja tarvitse vaihtaa.

Perutun ottelun lipuista voi hakea palautuksia 9.10. asti Lippupisteeltä lipunostaneille tulleen ohjeen mukaan, mikäli ei niitä halua käyttää korvaavaan otteluun.

Uusi ottelu aiheuttaa muutoksia jäävuoroissa ja HPK Liiga Oy kiittää muita jäävuorojen käyttäjiä ymmärryksestä.

Sportin otteluita siirretään lokakuulta Vaasan koronatilanteen vuoksi

Lauantaille 10.10. klo 18:30 pelattavaksi merkitty Vaasan Sportin kotiavaus Ässiä vastaan siirtyy pelattavaksi myöhemmin.

Sportin kotiavaus siirtyy kaupungin koronatilanteen kiihtymisen vuoksi. Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta on päättänyt tänään, että kaupungissa kielletään kaikki yli 50 hengen kokoukset ja julkiset tilaisuudet tartuntatautilain 58§ mukaisesti 25.10.2020 asti.

Vaasan kaupungin johtava ylilääkäri Heikki Kaukoranta ei näe kuitenkaan estettä Vaasan Sportin Liiga-joukkueen harjoitus- sekä kilpailutoiminnan jatkumiselle.

– Olemme keskustelleet ylilääkäri Kaukorannan kanssa ammattilaisjoukkueen harjoittelemisesta ja vieraspelien pelaamisesta. Joukkueen toiminta tapahtuu valvotussa ympäristössä, ja hänen mukaansa voimme jatkaa ammattimme harjoittamista. Tämä ohjeistus antaa meille mahdollisuuden jatkaa toimintaamme Liigassa, Kommentoi Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

05.10.2020 15:10

Jaa artikkeli: