HPK ja SaiPa sopivat pelaajavaihdosta – Joly keltaiseen ja Petman oranssiin!

Hämeenlinnan Pallokerho ja Saimaan Pallo ovat sopineet pelaajavaihdosta, jossa joukkueidensa kultakypäräkilpailut voittaneet pelaajat Michael Joly ja Ville Petman vaihtavat joukkueita Liiga-kaudelle 2022-2023.

 

 

22-vuotias Petman voitti Liigan ja Veikkauksen kultainen kypärä kokonaiskilpailun päättyneellä kaudella ja Joly sijoittui toiseksi. HPK:n etu pelaajavaihdossa on se, että Petman kuittasi kokonaiskilpailusta sievoisen rahapalkinnon ja se lasketaan vaihtokaupassa ensi kauden palkkaan.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola on tietysti tyytyväinen pelaajavaihtoon.

-Saamme Villen saavuttua lisää leveyttä kokoonpanoomme. Ville osaa luistella ja kamppailla, sitä me tarvitsemme. Hän tuo rosteriin vaihtoehtoja ja tarvittaessa sitten voimme tarjota lisää peliaikaa Mestiksen puolelta. Uskon siihen, että Ville vakiinnuttaa paikan Liiga-tasolta pian.

Jolyssä Toivola näkee myös potentiaalia ja toivoo pelaajan puolesta potentiaalin realisoituvan uudessa joukkueessa.

-Mike ei ehkä löytänyt meiltä sopivaa peliaikaa ja pelipaikkaa, joten tämä pelaajavaihto on kaikille osapuolille hyvä. Toivomme Jolyn löytävän isomman roolin SaiPassa ja toivotamme menestystä jatkoon!

Kun HPK ja SaiPa kohtaavat ensimmäistä kertaa Liiga-kaudella 2022-2023, katsomoihin on mahdollista tilata uutuustuotteena kupillinen kuumaa kuravettä.

 

01.04.2022 07:30

Jaa artikkeli: