HPK ja Privanet yhteistyöhön

HPK Liiga Oy ja Privanet Securities Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Sopimus liittyy HPK:n meneillä olevaan osakeantiin sekä osakkeiden jälkimarkkinoihin.

Privanet osallistuu osakeannin toteutumiseen tarjoamalla yhden uuden myyntikanavan HPK:n osakkeille. Yhtiön kokemus rahoitusjärjestelyistä sekä kontaktiverkosto tukee HPK:n osakeantia. Tämä omalta osaltaan auttaa annin tavoitteiden saavuttamisessa.

Osakeannin päättymisen jälkeen HPK:n osakkeiden kaupankäynti starttaa Privanetin kauppapaikalla. Tälle kauppapaikalle asiakas voi jättää osto- tai myyntitoimeksiannon. Kaupan toteutuessa osapuolet maksavat normaaliin tapaan kaupankäyntipalkkion ja varainsiirtoveron.  Kaupankäyntipaikan avulla HPK:n osakkeille syntyy toimivat jälkimarkkinat.

”HPK on iloinen, että saimme kumppaniksemme kokeneen sijoituspalveluyrityksen” toteaa HPK:n puheenjohtaja Jari Koskinen. ”Uskon, että nyt tehdyllä yhteistyösopimuksella on positiivinen vaikutus osakeantiin”.     ”Sen lisäksi halusimme katsoa myös tulevaisuuteen. Toimivan kaupankäyntipaikan avulla HPK:n osakkeenomistaja voi myydä osakkeita tai hankkia niitä lisää. Näin HPK:n omistajaksi voi päästä myöhemminkin, jos nyt ei siihen ole mahdollisuutta”

”HPK on jääkiekkoseura, jossa yhdistyvät pitkät perinteet, menestys sekä myös rohkeus ja ennakkoluulottomuus”, kertoo Privanetin Securitiesis toimitusjohtaja Kimmo Lönnmark. ”Olemme mielellämme mukana kehittämässä suomalaista jääkiekkoa myös osakemarkkinoiden kautta”.

Privanet Securities Oy on suomalainen, vuonna 2000 perustettu sijoituspalveluyritys. Yhtiö on erikoistunut yritysten rahoitusjärjestelyihin sekä listaamattomien arvopaperien välittämiseen ja analysoimiseen. Privanetin kaupankäyntilistalla on vuosien saatossa ollut lukuisia merkittäviä yhtiöitä kuten esimerkiksi HEX, Mehiläinen, Ekokem ja SATO.

HPK-Edustusjääkiekko ry. perustettiin vuonna 1929. SM-liigajoukkueen toiminnasta vastaa HPK Liiga Oy. HPK:n osakeanti on parhaillaan menossa, jossa yhteistyökumppanina jatkaa myös Invesdor Oy.

HPK Tiedotus

16.01.2016 14:00

Jaa artikkeli: