HPK ja Pelicans tarjoavat yhteistyössä lisäarvoa kausikorttilaisilleen!

Hämäläisseurat HPK ja Pelicans ovat toistensa kimpussa kaukalossa ja nyt myös kaukalon ulkopuolella. Seurat ovat yhteistyössä päättäneet tarjota lisäarvoa kausikorttilaisilleen harjoitusottelukaudella. HPK antaa Pelicansin kausikorttilaisille mahdollisuuden seurata elokuussa pelattavan HPK Turnauksen Ritari-areenassa pelattavat ottelut veloituksetta. Lahtelaiset vastaavat huutoon ja HPK:n kausikorttilaiset pääsevät vuorostaan ilmaiseksi Easton turnaukseen Isku Areenalle elokuun lopussa.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela kertoo yhteistyön Pelicansin kanssa olevan hienoa.

– HPK:ta ja Pelicansia voidaan pitää paikallisvastustajina. Välimatka on lyhyt ja molempien kotiyleisöt sekä vierailulla olevat fanit syttyvät hämäläisten kohtaamisissa. Kausikorttilaiset ovat molemmille seuroille ensiarvoisen tärkeitä ja siitä tämä lisäarvon tuottamisen ajatus lähti. Toivotamme kaikki Pelicansilaiset tervetulleiksi HPK Turnaukseen ja myös liigaotteluihin tulevalla liigakaudella! Toivottavasti myös Kerholaiset käyttävät edun hyödykseen ja matkaavat Easton turnaukseen kannustamaan HPK:ta!

HPK Turnaus pelataan 15.–17.8.2013 ja Easton turnaus 29.8.–1.9.2013. HPK Turnaukseen osallistuvat HPK, Pelicans, SKA Pietari, Sibir, Ilves ja SaiPa. Easton turnauksessa pelaavat Pelicans, HPK ja Kazan.

Molempien seurojen kausikorttimyynti on käynnissä. Kausikortit ovat myynnissä HPK:n ja Pelicansin toimistoilla.

SM-liigan sarja-avauskin on kahden hämäläisseuran kauppa, kun HPK ja Pelicans iskevät yhteen kauden avausottelussa Hämeenlinnassa perjantaina 13.9.2013. Tuolloin seurojen hyvä veli – meininki on päättynyt ja armoton taistelu sarjapisteistä alkaa!

HPK Tiedote 18.6.2013

18.06.2013 05:52

Jaa artikkeli: