HPK ja Jared McIsaac vuoden sopimukseen – Kainulaisen tryout johti sopimukseen

HPK on solminut kautta 2020–2021 koskevan pelaajasopimuksen Jared McIsaacin kanssa. Kanadalaispuolustaja saapuu Hämeenlinnaan Detroit Redwingsin organisaatiosta. Hyökkääjä Harri Kainulaisen tryout-jakso tuotti loppukauden sopimuksen.

HPK ja Jared McIsaac ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen Liiga-kaudelle 2020–2021. McIsaac on Detroit Redwingsin sopimuspelaaja ja on näin ollen lainassa HPK:ssa. Redwingsin ja HPK:n tahtotila on, että puolustaja pelaa Liigaa koko alkavan kauden. 20-vuotias McIsaac on pelannut viimeiset neljä kautta kanadalaista QMJHL-junioripääsarja ja on Redwingsin toisen kierroksen NHL-varaus vuodelta 2018. Lisäksi McIsaac on pelannut Kanadan U20-maajoukkueessa kahdet maailmanmestaruuskilpailut.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo McIsaacin olevan puolustuspään puuttunut palanen.

– Jared on nuori ja erittäin potentiaalinen tulevaisuuden NHL-pelaaja. Hän luistelee ja avaa peliä hyvin ja on pelityyliltään sellainen pelaaja, jonka meidän joukkueemme vielä tarvitsi. Hän omaa hyvät puolustuspelitaidot ja kovan moraalin auttaakseen joukkuetta illasta toiseen.

McIsaac saapuu Suomeen mahdollisimman pian ja peliluvan ja karanteenimääräyksien jälkeen astuu joukkueen vahvuuteen todennäköisesti Liigan jo alettua. McIsaacin saapuminen täydentää HPK:n joukkueen tältä erää.

– Joukkue on lopullisesti valmis vasta sitten, kun siirtoraja umpeutuu, mutta tällä hetkellä emme etsi aktiivisesti uusia pelaajia. HPK aloittaa kautensa tällä joukkueella, lisää Toivola.

Harri Kainulaisen tryout tuotti sopimuksen

HPK:n hyökkääjä Harri Kainulaisen tryout-sopimus on tuottanut loppukauden sopimuksen. Kainulainen pelaa siis HPK:ssa jälleen täyden kauden yhden Mestis-kauden jälkeen.

– Vaikka harjoituspelejä jäi meiltä pelaamatta, tässä vaiheessa Harri on osoittanut peleissä ja harjoituksissa ansaitsevansa jälleen paikkansa joukkueessa. Harri tuo meille monipuolisuutta ja vaihtoehtoja pystyessään pelaamaan keskellä ja laidassa, kertoo Mika Toivola.

21.09.2020 13:55

Jaa artikkeli: