HPK JA GRAFIMAX HALUAVAT NUORET NÄKYVIIN

HPK ja Grafimax haluavat lisätä näkyvyyttä liikenteessä syksyn pimeinä iltoina ja jakavat tiistaina 26.11.2019 pelattavassa pelissä kaikille katsojille heijastintarroja. Tarran voi kiinnittää laukkuun, reppuun, takkiin tai vaikkapa pelikassiin. Samalla myös jokainen HPK:n juniori saa Grafimaxilta takkiinsa tai reppuunsa heijastavan tarran, jolla halutaan turvata nuorten kulku liikenteessä.

Syyspimeillä jalankulkija ilman heijastinta on autoilijalle erittäin vaikea havaita ja äkkitilanteita syntyy tuon tuostakin. ”On ensiarvoisen tärkeää, että nuoret ymmärtävät myös autoilijoiden haasteet liikenteessä ja osaltaan huolehtivat siitä, että heijastimet ovat kaiken aikaa näkyvillä”, toteaa Grafimaxin myyntijohtaja Heikki Lyly ja jatkaa, ”on myös vanhempien velvollisuus huolehtia siitä, että nuorten asusteissa, kuin myös vanhempienkin, on käytössä heijastimet”.

”HPK:lle heijastinkampanja on erittäin mieluinen, sillä esimerkiksi juniorit liikkuvat harjoituksien vuoksi usein pimeän aikaan ja turvallisuutta tulee aina pyrkiä lisäämään ja mikä sen parempi ajatus, kuin olla näkyvä liikenteessä”, toteaa HPK:n toimitusjohtaja Antti toivanen

HPK-KalPa -ottelu teemalla #olenäkyvä pelataan tiistaina 26.11.2019 klo 18.30

Liput otteluun tästä!

25.11.2019 15:44

Jaa artikkeli: