HPK ja Forssan Palloseura yhteistyöhön

HPK ja Forssan Palloseura ovat tehneet kauden 2016–2017 kattavan yhteistyösopimuksen, joka koskee sekä edustusjoukkueita, että juniorijoukkueita.

Sopimuksen myötä pelaajaliikennettä HPK:n ja FPS:n välillä tiivistetään. Lisäksi sopimuksella lisätään seurojen valmentajien vuorovaikutusta ja se mahdollistaa yhteisten valmentajakoulutusten järjestämiset. Sopimus mahdollistaa myös HPK:n tarjoamat taitovalmentajapalvelut kaudelle 2016–2017.

– Kaiken kaikkiaan yhteistyösopimuksella pyritään lähentämään HPK:n ja FPS:n seuratoimintaa. Pyrimme yhdistämään ja jakamaan tietotaitoamme HPK:n ja Forssan Palloseuran välillä, jotta tulevaisuudessa olisimme entistä vahvempia, kertoo HPK-Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja Marko Rahikainen.

– Hämeenlinna ja HPK on meille jo maantieteellisesti luontainen kumppani ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan omille junioreillemme turvallisen pelaajapolun Forssassa sekä erityisen lahjakkaille pelaajille mahdollisuuden edetä urallaan yhteistyöseura HPK:ssa aina kansalliselle huipulle saakka. Lyhyen välimatkan ansiosta saamme pelaajaliikenteen toimimaan molempiin suuntiin ja pystymme tarjoamaan Forssassa hyvän mahdollisuuden kehittyä Mestis- ja Suomi-sarjatasoilla. Saamme myös arvokasta tietotaitoa niin valmennus- kuin seuratasollakin.  Yhteistyön pitää toimia ennen kaikkea käytännön tasolla urheilutoiminnassa, se on koko toiminnan ydin, sanoo FoPS Juniorit ry:n puheenjohtaja Matti Jaakkola.

– HPK Liiga Oy on erittäin tyytyväinen, että yhteistyö kahden perinteikkään seuran välillä saatiin palautettua. Pääasiassa junioripuolten yhteistyö tuo lisäarvoa koko seuralle ja vie eteenpäin urheilullisuutta HPK:n uuden strategian mukaisesti, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Lisätiedot: Marko Rahikainen 0442560410

10.06.2016 12:14

Jaa artikkeli: