HPK huutokauppaa viisi elämyspakettia Sport- ja Lukko-peleihin

HPK on pakotettu pelaamaan tyhjille katsomoille ainakin vielä ensi viikon kotiottelut Sportia ja Lukkoa vastaan keskiviikkona 12.1.2022 ja perjantaina 14.1.2022. Suomen hallituksen päätöksellä koronapassi on poistettu käytöstä ja voimassa on täten Etelä-Suomen aluehallintoviraston 10 hengen rajoitus sisätiloissa pidettäviin tapahtumiin. HPK:n kotihallin Pohjantähti Areenan yleisökapasiteetti on 5360. HPK ottaa käyttöön rajoituksen ajaksi kaikki 10 istumapaikkaa, jotka on mahdollista täyttää asiakkailla. Vapaita paikkoja Pohjantähti Areenaan jää näin ollen 5350 ja turvavälit ovat varmasti kunnossa!

HPK Liiga Oy ja muut Liiga-seurat ovat joutuneet tukalaan tilanteeseen, kun otteluita joudutaan pelaamaan ilman yleisöä. HPK:n luoma taloudellinen puskuri ei tule riittämään, mikäli rajoitukset yleisön osalta jatkuvat nykyisten rajoitusten jälkeen. HPK on saanut valtavasti tukea jääkiekkoyhteisöltä ja tuki on edelleen tärkeää, kun hallituksen luomat tukipaketit loistavat poissaolollaan jääkiekkoseurojen osalta.

Nyt myyntiin tulevat erityiset elämyspaketit, joilla pääset seuraamaan livenä katsomosta, omavalintaiselta paikaltasi ottelua. Paketit huutokaupataan huuto.netissä!

HPK: terveysturvallinen elämyspaketti sisältää:

kaksi istumapaikkalippua vapaavalintaisille paikoille
kaksi pipoa
kaksi kaulahuivia
kaksi lihistä viidellä nakilla
kaksi donitsia
kaksi karkkipussia
kaksi popcorn-rasiaa
alkoholittomia virvokkeita, kahvia ja teetä
valokuvan muistoksi tilaisuudesta

Huutokaupassa ovat siis viisi kahden hengen elämyspakettia HPK-Sport-otteluun 12.1.2022 ja viisi kahden hengen elämyspakettia HPK-Lukko-otteluun 14.1.2022. Huutokaupan aloitushinta paketille on 500€. Huutokaupat päättyvät molempiin otteluihin maanantaina 10.1.2022 klo 19.00-20.00 per paketti tai viisi minuuttia viimeisen huudon jälkeen. Siirry huutokauppaan tästä!

12.1.2022 HPK-Sport-ottelu alkaa klo 18.30. Otteluun ei avata ravintolatiloja, koska ravintolat tulisi sulkea ennen kuin ottelu loppuu. Ottelun alkamisajan siirto ei ollut mahdollinen.

14.1.2022 HPK-Lukko-ottelu alkaa klo 17.00. Otteluun avataan ravintolatilat. Ravintolapöydät ja kabinetit ovat myynnissä verkkokaupassamme. Ottelua pystyy seuraamaan lasien takaa. Aitiota voi tiedustella HPK:n myyntitiimiltä. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Siirry Huuto.netiin painamalla tästä!

04.01.2022 15:36

Jaa artikkeli: