HPK hävisi voittomaalikilpailun jälkeen – valmennus tyytyväinen nuoriin

HPK hävisi KooKoolle torstaina pelatussa harjoitusottelussa maalein 4-3 voittomaalikilpailun jälkeen.

HPK johti ottelua kahdesti Antti Aarnion ja Tuomas Santavuoren maaleilla, mutta päästi KooKoon ohitseen. Valmentaja Pasi Arvonen ei ollut tyytyväinen kokonaisuuteen.

– Lisää pitäisi tehdä töitä. KooKoo oli hyvä ja teki meidän pelistä hankalaa. Ottelu kestää 60 minuutta ja koko ajan on tehtävä duunia, sanoi Arvonen ottelun päätyttyä.

Ensimmäisen kerran HPK:n paidassa esiintynyt puolustaja Dan Spang tasoitti tasaisen ottelun 15 sekuntia ennen loppusummeria, HPK:n pelatessa ilman maalivahtia ja ottelu eteni voittomaalikilpailuun. Sen ratkaisi tuttu mies, tällä kaudella KooKoossa pelaava Antti Roppo.

Valmennus tyytyväinen nuoriin

Maalissa torjunut nuori Juuse Saros pelasi ensimmäisen miesten ottelunsa ja oli 3-2 tilanteessa mies paikallaan.

– Juuse piti meidät pelissä mukana ja oli ajoittain loistava. Hyvä matsi kaiken kaikkiaan Juuselta.

Arvonen oli tyytyväinen myös toisen nuoren, Petteri Nikkilän ensiesiintymiseen liigajoukkueessa. Nikkilä pelasi yhdessä Ossi-Petteri Grönholmin kanssa.

– Petteri pelasi omilla vahvuuksillaan, ennakkoluulotonta peliä. Hänen vahvat puolet ovat ennen kaikkea fyysisessä pelissä ja tilannekovuudessa ja se peli onnistui tänään, kiitteli Arvonen nuorisoa.

Kazan lauantaina

Vaikka Arvonen olikin tyytyväinen HPK:n nuoreen kaartiin, valmentaja peräänkuulutti 60 minuutin työntekoa. Lauantaina vastaan asettuu KHL-joukkue Kazan.

– Täytyy ehdottomasti parantaa lauantaita ajatellen. Meidän on tehtävä paljon lisää töitä. Lähdemme viimeiseen kotiareenan harjoitusotteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, päättää Arvonen.

HPK-Ak Bars Kazan Ritari-areenalla lauantaina 1.9. klo 16.00.

HPK:n maalit torstaina:

0-1 (8.16) Antti Aarnio (Sallinen)
1-2 (10.21) Tuomas Santavuori (Mielonen, Vänttinen)
3-3 (59.45) Dan Spang (Santavuori)

HPK 30.8.2012

30.08.2012 18:49

Jaa artikkeli: