HPK-EV ZUG -pelaajien kommentit

Lauantaina käyty CHL -kamppailu HPK:n ja ZUG:n välillä päättyi vierailijoiden voittoon lukemin 1-3. Tulos varmisti samalla sen, että HPK:n mahdollisuudet edetä lohkovaiheesta pidemmälle hupenivat nollaan.

Ottelun jälkeen tunteet kotijoukkueen leirissä olivat luonnollisesti pettyneet, mutta maalivahti Joona Voutilainen kuitenkin on ollut tyytväinen CHL:n tuomaan haasteeseen.

– Olen joo tykännyt. Isoja haasteita ja hyviä joukkueita vastassa. Vaatimustaso on todella kova ja joka pelissä pitäisi onnistua hyvin jos haluaa voittaa.

Lauantain ottelu veti myös nuoren HPK -vahdin mietteliääksi.

– Nyt ehkä tänään ei ollut se paras suoritus, mutta mutta. Noh kehittymisen kannalta kuitenkin nämä ovat tärkeitä pelejä.

CHL saa kuitenkin mieheltä paljon kiitosta. Etenkin sarjan kova taso saa kehuja, mutta CHL:n kiinnostus Suomessa mietityttää.

– Itse olen ainakin sitä mieltä, että nämä ovat ihan huippupelejä. Top-4 joukkueet kuitenkin lähes joka sarjasta mukana, joten pitää toivoa, että ihmisiä alkaisi enemmän kiinnostamaan.

CHL jää hetkeksi tauolle, kun Liiga starttaa ensi torstaina. Voutilainen kääntääkin jo katseet kotimaan liiga-avaukseen.

– Lähdetään parantamaan ja jatketaan tätä hyvää työmäärää. Innokkaasti vaan täysillä kehiin. Kovat on odotukset ja todella mukava päästä pelaamaan oman sarjan joukkeita vastaan.

“Kova sarja”

Jo seitsemännen kauden HPK:n liigajoukkueessa aloittava varakapteeni Petteri Nikkilä oli Voutilaisen tavoin mietteliäänä ottelun jälkeen.

– Harmittaa tietysti paljon, mutta tänään oli jo hieman parempaa tekemistä. Ei ainakaan niin paljoa annettu paikkoja kuin aikaisemmissa otteluissa, mutta tietysti meilläkin oli paljon paikkoja ja maaleja olisi pitänyt tehdä.

Puolustajalta sataa myös kiitosta kansainvälisille peleille ja sarjan fyysisyydelle.

– Kova sarja on ja ennemmin näitä pelaa kuin normaaleja reenipelejä. Nytkin varmaan oon ottanut enemmän taklauksia vastaan parissa viime pelissä kuin mitä kymmenessä liigapelissä.

Puolustaja kääntäänkin Voutilaisen tavoin nopeasti katseet jo tulevaan ja liiga-avaukseen.

– Kovia pelejä on alla, mutta todella innolla odotan torstain Kärppä -matsia. Tulee hyvä peli.

HPK – Kärpät torstaina 12.9. Ottelu alkaa klo 18.30.

08.09.2019 14:21

Jaa artikkeli: