HPK ensimmäistä kertaa Bluesia vastaan

HPK-Blues tänään klo 18.30

Tiistaina seitsemän ottelun voittoputkensa katkaissut HPK kohtaa tänään Espoon Bluesin ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

HPK:n tiistainen ottelu oli dramaattinen jälleen ottelun loppuun asti. Kerho löi pelin tasoihin SaiPaa vastaan vain 44 sekuntia ennen ottelun loppua. Tasoituksesta vastasi jo kauden toisen maalinsa tehnyt Ossi-Petteri Grönholm. SaiPa käänsi kaksi pistettä itselleen vasta voittolaukauskilpailussa.

HPK:n maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen ei kuitenkaan koko otteluun ollut tyytyväinen.
– Toinen erä meiltä oli todellista korpivaellusta. Toisessa erässä saatiin ensimmäinen laukaus alle kaksi minuuttia ennen erän päättymistä. Lopun nousu oli kuitenkin hieno.

Tänään vastassa olevan Espoon Bluesin kausi ei ole saanut tuulta alleen. Sarjasijoitus on tällä hetkellä toisiksi viimeinen ja viimeisin täyden pistepotin voitto on seitsemän ottelun takaa.

Paajanen selättänyt loukkaantumisen

HPK:n tämän hetkinen sairastilanne on hyvä. Zach Hamill joutui pienen vamman takia jättämään tiistain ottelun väliin ja hänen pitäisi olla pelikuntoinen. Muutenkin sairaslista näyttää tyhjältä.

HPK:n varakapteeni Otto Paajanen kärsi pitkään loukkaantumisesta, mutta palasi viikko sitten kokoonpanoon kuukauden huilin jälkeen.
– Nyt ollaan kunnossa ja on alkanut taas kulkemaan.

Viime otteluissa hyviä otteita esittänyt Liedes-Paajanen-Arkiomaa –kentällinen on Paajasen mieleen.
– Liedes ja Arkiomaa on pelannut niin hyvin siinä vierellä, ettei se ole itseltä paljoa vaatinut, Paajanen vähätteli.

Tänään pelataan viimeinen kotiottelu ennen maajoukkuetaukoa ja seuraava kotiottelu pelataan vasta lauantaina 15.11. Turun Palloseuraa vastaan.

HPK Tiedotus 31.10.2014

31.10.2014 12:21

Jaa artikkeli: