HPK ei onnistunut Helsingissä

Jokerit – HPK 5-3 (1-1, 3-0, 1-2)

Viimeisen harjoitusottelunsa pelannut HPK ei saanut parasta mahdollista lähtöä otteluun ja pelasikin varmistellen ennen kuin sai juonesta kiinni erän lopulla. Ottelun hienoimman maalin sai tehdä Jukka Laamanen tyhjään häkkiin upean syöttökuvion (Laakkonen-Alatalo-Barney) päätteeksi.

Toisessa erässä HPK oli vaikeuksissa omassa päässä. Jokereiden tehomiehet Eaves ja Lahti rankaisivat virheistä. Kuitenkin toisen erän lopulla HPK sai pelinsä kuntoon ja jatkoikin kolmannessa erässä hyviä otteita. Periksiantamattomuus palkittiin kahdella ylivoimaosumalla. Lisäksi ottelun lopussa Niko Niemisellä oli avopaikka, josta hän ei kuitenkaan saanut kiekkoa maaliin.

HPK:n maalintekijät: Jukka Laamanen ja Arsi Piispanen (2)
Jokereiden maalintekijät: Ben Eaves (2), Janne Lahti (2) ja Markus Nordlund

HPK:n kokoonpanosta puuttuneet Alex Leavitt ja Marek Zagrapan parantelivat pikku kolhuja torstaina katsomon puolella. Lisäksi Josh MacNevin oli huilivuorossa.

HPK:n seuraava ottelu on SM-liiga kauden 2011-2012 ensimmäinen runkosarjan ottelu. Tuolloin Ritari-areenassa vastaan asettuu TPS. HPK:n kapteeni Marko Tuulola on joukkoineen haastanut kaikki hämeenlinnalaiset tulemaan halliin torstaina, jolloin yleisötavoitteena on vaatimattomasti: täysi tupa.

HPK-TPS to 15.9. klo 18.30!

09.09.2011 10:28

Jaa artikkeli: