HPK avasi uuden Kauppapaikan – oranssit tuotteet myynnissä Huuto.netissä

HPK on aloittanut yhteistyön Huuto.netin kanssa. Kerho-shopin myyntikanavaksi aukeaa Huuto.net-sivustolle Kauppapaikka. Huuto.net -sivustolta löytyvät myynnistä samat tuotteet kuin HPK:n Kerho-shop verkkokaupasta. Yhteistyön merkeissä HPK kauppaa joitakin viime kaudella käytettyjä pelipaitoja huudettavaksi.

Kauden aikana useampaa kotipelipaitaa käyttäneiden Ossi Ikosen ja Antti Pihlströmin oranssit paidat ovat huudettavissa huuto.netissä samaan aikaan kun vastaavat kappaleet ovat myös Kick-off-tapahtuman perinteisessä huutokaupassa. Lisäksi Huuto.netissä ovat kaupan ainoat kappaleet Jiri Pärssisen ja Miro Karjalaisen koti- ja vieraspelipaidoista. Paidat ovat huudettavissa jo nyt!

– Haluamme saada fanituotemyynnillemme mahdollisimman suuren näkyvyyden. Omilla nettisivuillamme toimiva verkkokauppa on hyvä väylä, mutta Huuto.net takaa meille huomattavan lisänäkyvyyden ja uuden kanavan fanituotteillemme, iloitsee HPK:n fanituotteista vastaava palvelusihteeri Henna Kivistö.

Myös Huuto.netin puolella yhteistyö otetaan ilolla vastaan.

– Huuto.net on ylpeä saadessaan aloittaa yhteistyön menestyksekkään ja perinteikkään jääkiekkoseuran HPK:n kanssa. Lähes 100 vuotisen historiansa aikana seurassa on toiminut suomalaisen jääkiekkoilun kirkkaimpia tähtiä, Huuto.netin toimitusjohtaja Jari Piiponniemi taustoittaa.

– Kauppapaikalla pyrimme luomaan mahdollisuuden fanituotteiden ja keräilyharvinaisuuksien ostoon ympäri maan – yhdestä ja tutusta paikasta ja siten vahvistamaan raudanlujaa HPK-yhteisöä, Piiponniemi jatkaa.

HPK:n uuteen kauppapaikkaan löydät alla olevasta linkistä.

HPK:n kauppapaikka / Huuto.net

 

27.04.2023 18:03

Jaa artikkeli: