HPK A saa vastaansa ailahtelevan Saipan tänään klo 19.00!

HPK:n A-Nuoret saavat tänään Ritari-areenassa vastaansa liigan toiseksi viimeisellä sijalla olevan SaiPan. Lappeenrantalaiset ovat keränneet alkukaudella vain 10 sarjapistettä. HPK sen sijaan on Nuorten SM-liigassa sijalla 8.

HPK:n edellinen ottelu päättyi Raumalla niukkaan 3-4 vierasvoittoon. HPK:n maaleista vastasivat sunnuntaina Eetu-Ville Arkiomaa, Ville Kautiainen, Petteri Nikkilä ja Joel Salo. Myös edustuksen pelipaidasta tuttu Teemu Rautiainen nappasi itselleen kaksi syöttöpistettä.

HPK:n päävalmentaja Olli Salo on tyytyväinen A-Nuorten pelin parantumiseen, mutta kuuluttaa edelleen töitä, töitä ja töitä.

– Viimeiset kolme matsia ovat olleet hyviä. Sunnuntaina saimme palkinnon työstä, kun Lukko kaatui. SaiPaa vastaan lähdemme kovaa ja tarkoituksena on viedä kaverilta peli-into heti kättelyssä pois.

HPK:n kokoonpanosta ovat poissa kaksi tärkeää lenkkiä. Kapteeni Marko Rairama huilaa tänään Lukko-ottelun ottelurangaistuksen vuoksi ja Robert Leino on sivussa loukkaantumisen takia. Rairamaa ja Leinoa tuuraamaan nousevat tutut kasvot B-Junioreista: Joona Monto ja Santeri Vuoti. Maalissa jatkaa Hämeenlinnan oma poika Juuse Saros.

– Kyllä Juuse voittavana maalivahtina jatkaa tänään. Hän pelasi hyvän ottelun sunnuntaina, suitsuttaa Salo.

HPK on joukkueena jäähytilaston kärkijoukkue. Reilut 22 minuuttia per ottelu keskiarvolla jäähyilevä joukkue pyrkii kitkemään hölmöt hyökkäyspään jäähyt edelleen pois.

– Into ja yritys ei saa mennä yli. Niistä koituu usein jäähyjä kaukalossa. Tuossa tilastossa painavat myös muutamat isot peli- ja ottelurangaistukset, ja pienten jäähyjen määrä on ollutkin laskemaan päin, päättää Salo.

HPK A – SaiPa A
tänään keskiviikkona klo 19.00
Ritari-areenassa

Tervetuloa!

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy

19.10.2011 08:20

Jaa artikkeli: