HPK A-Nuoret esittelyssä! Katso päävalmentaja Matti Tiilikaisen kommentit!

HPK:n A-Nuorten päävalmentaja Matti Tiilikainen kommentoi joukkuettaan! Katso alta millainen joukkue Kerhon A-Nuoret on!

Maalivahdit

Ukko-Pekka Luukkonen

– Todella lahjakas poika. Työmäärä täytyy vielä saada näkymään joka päivä, kun haluaa tehdä itsestään huippumaalivahdin. Pelaamisesta on turha ottaa liikaa paineita, vaan tärkeintä on, että kehittyy ja kenties saa jopa näyttöpaikan Liigassa.

Roope Tolvanen

– Haastaa Luukkosta pelipaikasta ja on hyvä harjoittelija. Kehityspotentiaalia löytyy tästä hyvin liikkuvasta maalivahdista.

Puolustajat

Niclas Almari

– Niclaksella on sopimus Liigajoukkueen kanssa, mutta alustavasti aloittaa A-Nuorten mukana. Kyseessä on todella lahjakas, taitava ja monipuolinen yleispuolustaja.

Jimi Jalonen

– Vielä viime kaudella oli hieman haasteita puolustuspäässä, mutta nyt tämä osa-alue on mennyt paljon eteenpäin. Urheilullinen, hyvä hyökkäyspäässä, taitava ja omaa yhden sarjan kovimmista lämäreistä. Yksi joukkueen varakapteeneista.

Otto Latvala

– Vasta 17-vuotias, mutta on kehittynyt isoin harppauksin. Iso puolustaja, joka omaa hyvät perustaidot ja on todella potentiaalinen. Nimi mieleen!

Kalle Kaunisvaara

– Saapui Hämeenlinnaan Oulusta. On fyysinen puolustaja ja tykkää pelata fyysistä kiekkoa.

Teemu Tenhunen

– Pelasi viime kaudella Blues Akatemiassa A-nuorten Mestistä ja saapui joukkueeseen try-outin kautta. On hyvä yleispelaaja ja on ollut positiivinen yllätys.

Joonas Uimonen

– Hyvin mennyt viime kausi päättyi valitettavaan polvivammaan. Monipuolinen ja hyvä peruspakki, erittäin hyvä puolustamaan.

Niklas Helin

– Viisas pelaaja kiekon kanssa ja taitava hyökkäyssuuntaan. Ottanut isoja steppejä fyysisellä puolella ja odotettavissa on, että ottaa puolustuksesta ison roolin.

Pasi Palmumäki

– Kovalla tunteella pelaava sitkeä puolustaja, joka ei anna periksi millään. Pablolta odotetaan fyysistä pelaamista.

Hyökkääjät

Harri Kainulainen

– Joukkueen kapteeni ja johtava pelaaja, joka teki hiljattain sopimuksen Liigajoukkueen kanssa. On kehittynyt hieman hitaasti, mutta nyt kukka alkaa pikkuhiljaa puhkeamaan. Todella taitava, osaa käyttää kokoaan hyödyksi ja on hyvä myös puolustussuuntaan. Peli-ilo ja pelirohkeus hyvällä tasolla.

Tommi Harainen

– Yksi joukkueen kolmesta varakapteenista ja teki Kainulaisen tapaan hiljattain sopimuksen Liigajoukkueen kanssa. Pelaa tasaisesti ja on luotettava työjuhta, jolta löytyy myös potentiaalia maalintekoon.

Miku Ronkainen

– Pelasi viime kaudella Forssassa. Oli joukkueen paras maalintekijä reenipeleissä. Menee tilanteissa väliin kuin väliin ja pelirohkeutta löytyy.

Eemeli Jeskanen

– Pelasi viime kaudella 2-divisioonaa Hyvinkäällä. Todella kovasti töitä tekevä pelaaja, jolta odotetaan fyysistä peliä ja hyvää alivoimapelaamista.

Aslak Pulju

– Saapuu joukkueeseen Kirkkonummen Salamoista. Tasainen sentteri, jolla on vielä hieman haasteita päästä vauhtiin mukaan, mutta kun pääsee, niin on luotettava sentteri joka pystyy olemaan hyvä pelaaja niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä.

Aleksi Särkisilta

– Harjoitteli kesän B-nuorten mukana, mutta aloittaa kauden A-Nuorten mukana. Aleksi on entinen pikaluistelija, joten luistelunopeutta löytyy. Kiekkokontrollissa hieman parantamisen varaa, mutta kyseessä on vasta 16-vuotias poika, jolla on aikaa kehittyä.

Joonatan Autio

– Pelasi viime kaudella B-nuorissa. Nopea pelaaja, joka lähtee haastamaan muita pelipaikasta. Hieman röyhkeyttä ja pelirohkeutta lisää niin varmasti pärjää.

Erkka Seppälä

– Viime kaudella B-nuorten varakapteeni ja oli syksyllä mukana U18-maajoukkueen mukana Ivan Hlinka -turnauksessa. Taitava, hyvä ylivoimapelaaja ja hyvin peliä lukeva sentteri.

Filip Krivosik

– Liigajoukkueen sopimuspelaaja. Ikää vasta 17-vuotta, näppärä ja varmasti tulevaisuuden pelaaja, mutta haasteita on ja täytyy olla vielä sporttisempi.

Paavo Tyni

– Varakapteeni. Viime kausi oli nousujohteinen ja odotettavissa on, että sama suuntaus jatkuu. Sarjan parhaimpia alivoimapelaaja ja on erityisen röyhkeä maalintekijä 2-3 metrin säteellä vastustajan maalilta.

Niko Lahtinen

– Taitava pelaaja, jolta löytyy rohkeutta yrittää ja haastaa. Suoraviivaisuutta ja fyysisyyttä kun uskaltaa vielä käyttää enemmän, niin hyvä tulee.

Niilo-Kustaa Määttä

– Iso kokoinen, luotettava sentteri ja on todella hyvä maalineduspelaaja. Saanut lisää nopeutta ja on Paavo Tynin kanssa todella kova kaksikko alivoimalla.

Leevi Kannisto

– Pelasi hyvät reenipelit, mutta pieni nilkkavamma hieman hidasti. Kehitettävää löytyy luistelusta ja kiekonkäsittelystä, mutta on erittäin intohimoinen harjoittelija ja haluaa eteenpäin, joten tulee varmasti kehittymään kauden aikana.

Jaakko Kuusisto

– Kun saa pelimoodin päälle, niin on erittäin hyvä pienessä tilassa. Uskaltaa ajaa maalille ja hakee hyviä taklauksia.

Jyri Waajakoski

– Saanut urheilullisen puolen kuntoon ja teki reenipeleissä paljon pisteitä. Sentteri, jolta löytyy taitoa ja pelisilmää.

Jere Innala

– Viime kaudella joukkueen paras pistemies. On todella hyvä maalintekijä, ennalta arvaamaton, pystyy rakentamaan itse maalipaikkoja sekä maaleja.

Olli Maansaari

– Vasta 17-vuotias pelaaja, joka kuuluu U18-maajoukkuerinkiin. Niko Kapasen kaltainen monipuolinen ja luotettava sentteri ja omaa paljon potentiaalia myös hyökkäyspäähän.

HPK A – Ässät A
pe 2.9.2016 klo 19.00

LIPUT A-NUORTEN KOTIOTTELUIHIN:
Aikuiset 5 €, Lapset, Opiskelijat, Eläkeläiset 2 €.

Liput myy ennakkoon Kerho-ravintola sekä tuntia ennen ottelua lippuluukku.

Tiesithän, että A-Nuorten kotipelit näet ilmaiseksi HPK:n kausikortilla?

Tero Kivistö

01.09.2016 08:45

Jaa artikkeli: