HPK 90-vuotis juhlaturnaus elokuussa!

Hämeenlinnan Pallokerhon 90-vuotis juhlakausi alkaa juhlaturnauksella! Turnaus pelataan Pohjantähti Areenassa 9.-10.8.2019. HPK isännöi turnauksessa Frankfurt Löweniä, Sibir Novosibirskiä sekä Pelicansia.

Sibir ja Pelicans ovat HPK:lle tuttuja vastustajia. Juhlaturnauksessa katsojia hemmotellaan myös entisen HPK U20 -valmentaja Matti Tiilikaisen joukkueen esiintymisellä. Tiilikaisen valmennusryhmään kuuluvat Kerhosta myös tutut Marko Raita ja Valtteri Salo. Päähuoltajana Löwenissä toimii aiemmin HPK U20 -joukkuetta huoltanut Lasse Jokinen. Myös Löwenin puolustajissa löytyy HPK-kokemusta. Hämeenlinnassa kaudella 2012-2013 pelannut Dan Spang puolustaa Löwenissä.

HPK pelaa turnauksessa ottelut Pelicansia ja Löweniä vastaan. Koko otteluohjelma julkaistaan myöhemmin.

Turnaukseen myydään päivälippuja. Aikuisten päiväliput maksavat 15€ ja lasten, varusmiesten, opiskelijoiden ja eläkeläisten päiväliput 7€. Otteluissa on vapaa paikoitus, mutta kausikorttilaiset ovat etuoikeutettuja omaan paikkaansa.

Liput tulevat myyntiin Lippu.fissä kesäkuussa.

Elofest juhlitaan Scandic Aulangolla

Scandic Aulanko järjestää Elofest-tapahtuman lauantaina 10.8.2019. Elofest on samalla juhlaturnauksen päätösjuhla. Esiintyjinä ovat Erakossa, Maustetytöt, The Holy, Samae Koskisen Korvalääke ja Atomirotta. Liput tulevat myyntiin Lippu.fissä myöhemmin.

25.05.2019 08:42

Jaa artikkeli: