Lauantai on todellinen superpelipäivä! HJS ja HPK 2:1!

Hämeenlinnalaisia hemmotellaan lauantaina todellisella PELIPÄIVÄLLÄ! Katso alta, miten pääset joko HJS:n tai HPK:n peliin ilmaiseksi!

HPK pelaa oman Liigaottelunsa lauantaina klo 17.00, kun Tampereen Ilves saapuu Ritari-areenalle! Kahdesti harjoituskaudella Ilves oli joukkueiden kohtaamisissa parempi, mutta nyt on tosi kyseessä ja sarjapisteistä napattavissa! Tule kannustamaan HPK voittoon!

Osta liput HPK-Ilves -otteluun tästä!

HJS:n kausi huipentuu lauantaina kotiottelussa FC Jazzia vastaan. Vierailija Jazz varmisti lauantaina sarjapaikkansa ja sillä ei ole enää panosta viimeisessä ottelussa. HJS:llä panosta riittää – voitto riittää hyvin todennäköisesti takaamaan Kakkosen paikan ensi kaudelle. Ottelu alkaa Kaurialassa ensi lauantaina klo 15.00. Otteluisäntä Konecranes tarjoaa kaikille katsojille ilmaiset kahvit tämän huipennuksen kunniaksi.

Kaksi matsia yhdellä hinnalla

Nyt kannattaa olla liikenteessä, kun Hämeenlinnan urheiluskenessä tapahtuu! Kaksi ottelua yhden hinnalla on lauantain teema!

Kaikille HJS:n peliin 29.9.2018 lipun ostaneille tai HJS:n kausikorttilaisille seisomapaikkalippu HPK:n peliin 29.9.2018 veloituksetta. Lipun saa HJS:n pelin sisäänkäynniltä. HPK:n kausikortilla tai 29.9.2018 ottelulipulla ilmaiseksi HJS:n peliin 29.9.2018.

#MeiänKaa #MeOllaanHJS #MUNHPK #illallahallille #Hämeenlinna

27.09.2018 09:59

Jaa artikkeli: