Hiihtolomalla Ritari-areenaan!

Hiihtolomalla kannattaan suunnata nokka kohti Ritari-areenaa lähes joka päivä! Tässä tekemistä kaupunkilomasta nauttiville!

Kerhon lounastarjous lapsille

Kaikki alle 12-vuotiaat syövät loman ajan Kerho-ravintolassa vitosella! Siispä kun suuntaat lomalla yleisöluisteluun käy ensin tankkaamassa Kerho-ravintolassa. Kerhon lounas tarjolla arkisin klo 11-14. Kerhon lounas yli 12-vuotiaille 8,90 €, alle 12-vuotiaat siis 5,00 € ! Ensi viikon lounaslistan näet täältä.

IMG_1294

HPK:n talvipäivä keskiviikkona

HPK:n pelaajat viettävät faniensa kanssa talvipäivää keskiviikkona 29.2. klo 12-14. Ohjelmassa klo 12.00-13.30 on luistelua ja pelaamista jäällä. Ritari-areenassa mailalliset ja Metritiski-areenassa mailattomat. Klo 13.30-14.00 jaetaan nimmareita ja jutustellaan mukavia Ritari-areenan pohjoisaulassa. Tervetuloa pienet ja isot Kerho-fanit! Huom! Muista kypärä!

Kerho-shop on avoinna keskiviikkona klo 11.00-15.00. Talvipäivän ajan kaupassa on hyviä tarjouksia! Kannattaa tulla penkomaan!

Perhepelissä jännitystä – perhelippu 25 €

HPK taistelee edelleen pudotuspelipaikasta kynsin hampain. Torstaina vastassa on Lukko ja jokainen kerholainen tarvitaan kannustamaan!

Perheliput ovat otteluun huimassa tarjouksessa! 25 euroa maksavalla lipulla pääsee sisään kaksi aikuista ja kaksi lasta tai yksi aikuinen ja kolme lasta! Pääset ostamaan liput nyt heti Piletin sivuilta!
Klikkaa kauppaan ja varmista paikkasi torstain tulisessa taistossa!

Maukasta lounasta, hauskaa talvipäivää
ja jännittävä perhepeli!

Mitäpä muuta hiihtolomalainen tarvitsee?

Hauskaa lomaa kaikille lomalaisille!

PS. Tässä vielä kuvia viime vuoden talvipäivästä!

talvipaiva_alatalo

talvipaiva_aloitus

talvipaiva_jaalla

talvipaiva_metsola

talvipaiva_kikka

talvipaiva_maalivahti

talvipaiva_otakii

talvipaiva_porukkaa

talvipaiva_rennosti

talvipaiva_turtiainen

talvipaiva_cole

talvipaiva_jyka

24.02.2012 12:49

Jaa artikkeli: