Hiihtoloma kannattaa viettää Ritari-areenalla!

Talvilomalaisia riittää ensi viikolla, kun koululaiset saavat ansaittua taukoa koulutyöstä viikoksi. Suunnaksi kannattaakin ottaa koko perheen voimin Ritari-areena, sillä luvassa on pelaajien vetämä talvilomaluistelu, perhepeli ja Kerhon maistuvat lounaat! Tässä HPK:n vinkit hiihtolomaan!

KERHON LOUNAS LAPSILLE 5 €

Ritari-areenassa sijaitseva Kerho-ravintola on suunnitellut lapsille ja aikuisillekin maistuvan menun talvilomalle. Kaikki alle 12-vuotiaat lapset saavat koko Kerhon lounaan hintaan 5 euroa! Kerhon lounaaseen sisältyy kaupungin pisin salaattipöytä, keitto ja pääruoka sekä tietysti herkullinen jälkkäri!

HPK-BLUES TI 24.2. KLO 18.30

HPK kohtaa tiistaina Espoon Bluesin. Huimassa vireessä oleva Blues saapuu Ritari-areenalle mittaamaan HPK:n kuntoa taistelussa pudotuspelipaikoista. Olethan paikalla! Liput myy Kerho-ravintola, Lippupisteen ennakkomyyntipisteet (kuten K-Citymarket Tiiriö, Riihimäki ja Hyvinkää, R-Kioskit ja Anttila Hämeenlinna), Lehdon Liikenteen toimisto, ABC Riihimäki.

TALVILOMALUISTELU KE 25.2. KLO 12 ALKAEN

Tuttuun tapaan talvilomalla päästään nauttimaan myös yleisöluisteluista. Keskiviikkona koko HPK:n liigajoukkue viilettää Ritari- ja Metritiski-areenojen jäällä koko Oranssin Alueen yleisöluistelussa. Ritari-areenassa taitojaan pääsevät esittämään mailalliset ja Metritiskin puolella painellaan ilman mailoja! Jäällä temmelletään klo 12.00–13.15.

Muista ottaa kypärä mukaan – ilman sitä ei jäälle pääse!

Jäältä siirrytään areenat yhdistävään aulatilaan, jossa pelaajat jakavat nimmareita noin 13.30 alkaen.

Aulatilassa sijaitsevassa Kerho-shopissa on puhaltaa kevään tuulet ja luvassa on hyviä alennuksia! Tule tekemään löytöjä loppukauteen!

Hämeenlinnan Jäähalli Oy järjestää yleisöluistelut talvilomalla 23., 24., 26., ja 27.2. klo 12.15–14.50 Rinkelinmäellä.

PERHEPELI HPK-PELICANS LA 28.2. KLO 17.00

Lauantaina HPK kohtaa Lahden Pelicansin! Perhepaketti on talviloman kunniaksi vain 30 euron hintaisia! Perhepaketilla otteluun pääsee 2 aikuista + 2 lasta tai 1 aikuinen + 3 lasta.

Kiekko tippuu lauantaina jäähän perinteiseen tapaan klo 17.00! Tule viihtymään koko perheen kanssa!

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN TALVILOMAA RITARI-AREENALLE!

22.02.2015 19:40

Jaa artikkeli: