Hienohan se olisi Turusta pisteet hakea

TPS-HPK 4.10.2011 klo 18.30

HPK:n perjantaisen kotitappion jälkeen media on kohissut ties mistä. HPK on ollut suurennuslasin alla alkukauden nihkeiden otteiden takia, olkoonkin, että sarjaa on pelattu vasta seitsemän ottelua.

Hätä ei ole tämän näköinen. Tiistaina on jälleen mahdollisuus kaapata täysi pistepotti mukaan Turun reissulta. TPS on Kerhon tapaan aloittanut liigan yskähdellen, eikä Pekka Virta ole saanut ajettua pelitapaansa kunnolla sisään turkulaisiin. HPK:n tapaan TPS on pystynyt voittamaan vain yhden ottelun varsinaisella peliajalla ja pistesarake näyttää molemmilla joukkueilla seitsemän pelatun ottelun jälkeen viittä.

Kerholaiset nujersivat liiga-avauksessa TPS:n, joka kaatui näytöstyyliin Ritari-areenassa. Nyt vuorossa on vieraspeli samaa joukkuetta vastaan, joten saa nähdä onko luvassa jälleen murskajaiset. Joka tapauksessa pisteet olisivat itseluottamuksen takia elintärkeät.

Kokoonpanoihin muutoksia

Illan ottelussa maalissa torjuu koko alkukauden loistavasti pelannut Mikko Tolvanen. Tolvanen on kerännyt kehuja niin katsojilta, kuin valmennukselta ja on Turussa isossa roolissa.

Ykkösketju koostuu tänään kolmikosta Laakkonen-Leavitt-Barney, kakkosketjussa hyökkää Kolehmainen-Piispanen-Nieminen, kolmosessa Turtiainen-Pulliainen-Zagrapan ja nelosvitjassa nuorukaiset Rautiainen-Paajanen-Roppo.

Pakkiparit pysyvät ennallaan eli Tuulola-Porseland, Alatalo-Laamanen ja Mäkelä-Grönholm.
Ketjukoostumuksia voi ihastella tästä.

Uudistetuilla ketjuilla yritetään herätellä kerholaisia uusiin tuloksiin ja illalla selviää, missä mennään. Toivottavasti luvassa on vierasmaalijuhlaa!

Niklas Heinonen

04.10.2011 09:49

Jaa artikkeli: