HARTWALL AREENAN KIRKKAISIIN VALOIHIN

JOKERIT-HPK 29.9.2012 klo. 17.00

Kahden voitokkaan kotiottelun jälkeen HPK suuntaa matkansa vaihteeksi vieraskentälle. Taistelu pisteistä jatkuu lauantaina Hartwall Areenalla Jokereita vastaan.

 

PÄIVÄN PUNTARI

HPK:lla on menossa kolmen ottelun viikko. Otteluista kaksi ensimmäistä on päättynyt riemukkaasti kerhon voittoon. Torstain ottelussa HPK oli tehokas avauserässä luistelleen TPS:lta jalat alta. TPS-ottelussa onnistumiset jakautuivat laajalle rintamalle ja jokainen ketju värkkäsi vähintään yhden osuman. Nyt sama tehokkuus ja energisyys on siirrettävä myös vieraskaukaloon.

Launtai-illan kotijoukkue Jokerit otti torstaina nihkeän vierasvoiton Ilveksestä voittolaukausten jälkeen. Torstai-iltana Jokerit pommitti peräti 44 laukausta kohti Ilves-maalia, saaden aikaan ainoastaan kolme täysosumaa. Alkukaudella Jokerien maalivahtipelaaminen on ollut ajoittain ailahtelevaa.

NÄILLÄ MENNÄÄN

Torstain otteluun HPK sai sairastuvalta pois Teemu Rautiaisen, sekä Marko Luomalan. Myös Aleksi Laakso pelasi torstaina mutta loukkaantui uudestaan ja hänen pelaamisensa on epätodennäköistä. Sairastuvalla jatkaa edelleen myös Borna Rendulic.

Jokereilla viimeaikoina loukkaantuneina ovat olleet Riku Hahl, Ben Eaves, Nichlas Hardt, Tomi Mäki, sekä Antti-Jussi Niemi. Torstain ottelun lievän vamman takia joutui huilaamaan myös maalivahti Eero Kilpeläinen.

Jokereissa ensiesiintymisensä lauantaina tekee myös NHL-työsulkupelaaja Erik Karlsson.

SUURENNUSLASIN ALLA

Erik Karlsson, Jokerit – Edelliskaudella NHL:n parhaana puolustajana palkittu Karlsson. Lähes pinna per peli änärissä. Mikä on tahti SM-liigassa?

Teemu Rautiainen, HPK – Torstaina pirteä paluu kaukaloon loukkaantumisen jälkeen ja palkintona kauden avausosuma. Lauantaina pari lisää?!

 

Lätty 28.9.2012

 

28.09.2012 18:10

Jaa artikkeli: