Harjoituskauden viimeistä viedään

HPK-Ässät 29.8.2013 klo 18.30

Porin Ässät saapuu sparraamaan Kerhoa harjoituskauden viimeisessä ottelussa. HPK:n peli on ollut lupaavan oloista aiemmissa harjoitusotteluissa ja nähtäväksi jää, kuinka valmista peli on hetki ennen kauden alkua.

Porin Ässät on harjoitellut tällä kaudella viiden ottelun verran. Pari kertaa Lukkoa vastaan, joista saldona tappio ja jatkoaikavoitto. Näiden lisäksi Ässät on pelannut ruotsalaisia vastaan. MoDo ja Skellefteå käänsivät Ässä-pakasta voitot, kun taas Timrå kaatui jatkoajalla porilaisten toimesta.

Ässien pelaajarykmentissä on tänä vuonna mielenkiintoisia pelaajia. Tsekki Kamil Krepsin tilillä on yhteensä 232 NHL-ottelua ja kauden 2011-2012 hyökkääjä vietti KHL:ssä Barys Astanan riveissä.

Viime kaudella Tapparan pöksyissä hyökännyt Dragan Umicevic pelaa tulevalla kaudella patapaidassa, niin kuin tekee myös jopa 770 NHL-ottelun veteraani Niklas Hagman. Pikku-Hakki on pirteä säväys sähinää nyky-Liigaan ja viihdettä riittää varmasti.

Kerholla homma hahmottumassa

HPK on harjoitellut niin ikään viiden ottelun verran harjoituskaudella. Peli on paikoin ollut valmiin näköistä, mutta kehitettävää riittää.
– Omaa peliä pyritään saamaan eteenpäin. Ei ole mitään tiettyjä parannuskohteita, mutta yritetään vielä parantaa, ennakoi HPK:n valmentaja Kai Rautio ennen torstain ottelua.

Kokoonpanokin on pikkuhiljaa asettumassa uomiinsa. Rautio apureineen testailee kuitenkin vielä koko ajan toimivuuksia.
– Pelaajia kierrätetään, kokoonpano otteluun selviää vasta pelipäivänä.  Parivaljakkoja ja kolmikoita on jo valmiina. Pelaava runko on hahmottunut, mutta mitään ei ole hakattu rotvallin reunaan vielä!

Harjoitusotteluissa säkenöinyt Teemu Rautiainen on läpimurtonsa partaalla ja sitä suuri yleisökin odottaa. Potentiaalia tällä piskuisella laiturilla on vaikka mihin ja tulostakin on treenipeleissä syntynyt yhdessä Juka Kiilhoman ja Tuomas Vänttisen kanssa.

Rautiainen on tyytyväinen menneisiin otteluihin.
– Kiilholman ja Vänttisen kanssa on ollut mukava pelata. Kaikki paiskivat hommia täysillä.

Valmennus peräänkuuluttaa torstaina otteluun, että nähtävissä pitää olla pirteää ja energistä kiekkoa. Tähän Rautiainen on luonnollisesti valmis.
– Jos tänään ollaan kaukalossa, niin tarjolla on perinteistä Teemu Rautiaista, lupaa Rautiainen.

Nähdään illalla Ritari-areenalla!

 Ja hei, kausikorttilaisten pre-game tilaisuus tänään ennen ottelua klo 17-18 Kerho-ravintolassa. Sisään kausikortilla!

29.8.2013 Niklas Heinonen

29.08.2013 06:44

Jaa artikkeli: