Hämpton Hockey Town – osallistu introvideon tekoon!

Haluamme tehdä kanssanne yhteisen introvideon hetkeen ennen kuin pelaajat luistelevat jäälle! Kesällä kuvattu kauden alun introvideo vaihtuu talveksi 18.11. HPK-TPS ottelussa uuteen, kanssanne kuvattuun tuotokseen, jossa esiintyy tärkeänä osana Hämpton Hockey Town -henkeä kuvaava yhteisö! Ota siis puhelimesi tai kamerasi esille ja ryhdy tuottamaan. Näytetään, että me olemme kaikkialla! Myös HPK kuvaa hallilla ja ottelutapahtumissa introvideoon materiaalia, joten tullessasi hallille huomiothan, että voit päätyä introvideoomme! 

Me kuvaamme ja te kuvaatte – me koostamme! Toivomme faneiltamme Kerho-aiheisia videonpätkiä hetkistä hallilla, ottelupäivistä, kotisohvalta sekä arjesta! Kunhan videolla esiintyy jollain muotoa Kerhon henki ja HPK! Videonpätkältä toivotaan tunnetta, oli se sitten riemua tai pettymyksiä, tai jotain siltä väliltä! Videomateriaalia voi kuvata esimerkiksi ottelutapahtumassa, kotisohvalla peliä katsoessa tai kun esiinnyt Kerho-gearit päällä edustamassa yhteisöämme kaupungilla. Tähän voit ottaa osaa myös etäkannattajana! Näytetään, että meitä löytyy pitkin Suomea ja ulkomaita myöten!

Voit tehdä pätkän yhdessä tai yksin! Toivomme videonpätkiä matalalla kynnyksellä – aitoja hetkiä ja tunnetta! Me poimimme niistä videoon sopivimmat. Jokainen, jonka tuotos pääsee esiteltävälle introvideolle, saa palkinnoksi kaksi lippua otteluun jossa introvideo pyörii ensimmäisen kerran. Raatimme valitseman parhaan pätkän tuottaja palkitaan HPK:n fanipaidalla valitun pelaajan nimikirjoituksen kera!

 

Video tulee toimittaa ennen kuun vaihdetta, eli viimeistään 31.10.

 

Mitä voit tehdä ja mitä et voi tehdä? Lue huolella!

Voit tehdä: 

-Jotta videota on mahdollista käyttää, kuvaathan sen vaakana! 
-Kuvata itseäsi ja ystävääsi (tämän luvalla).
-Kuvata videonpätkää puhelimella tai kameralla. Älä turhaan takerru täydellisen näköisen videon tuottamiseen. Videolla saa ja pitää näkyä MEININKIÄ! Tärkeintä on välittyvä tunne.
-Kuvata välittämättä äänenlaadusta – introvideo on musiikin kauttaaltaan täyttämä.
-Kuvata hallilla yleisön seassa, kunhan et tarkoituksellisesti keskitä videokuvaa henkilön kasvoihin, kenen lupaa sinulla ei ole.
-Toimittaa 2 sekunnin videonpätkästä, aina 10 sekunnin pätkään saakka. Leikkaamme toimittamaasi videota sopivaksi käyttötarkoitukseen. Pääsääntöisesti pätkät tulevat olemaan lyhyitä, 2-5 sekunnin mittaisia tunnepitoisia ’’välähdyksiä’’, joten ethän kuvaa pidempää ”tarinaa”.
-Kuvata hyvää fiilistä tai pettymyksen hetkeä.
-Käyttää videolla myös valokuvamateriaalia, mikäli sinulla on oikeudet kuvaan.
-Mikäli sinulla on hieno HPK-hetki vanhastaan tallessa, voit myös toimittaa sen. Pääsääntöisesti toivomme materiaalia, joka on tältä kaudelta ja juuri tästä hetkestä tuotettu!

 

Et voi tehdä:

-Kuvata ihmisiä, joiden lupaa sinulla ei ole. Älä keskitä videotasi kanssakatsojaan tai muuhun henkilöön, joka ei ole antanut lupaa videon kuvaamiseen ja edelleen toimittamiseen.
-Kuvata tiloissa, jossa sinulla ei ole lupaa kuvata.
-Käyttää videolla jonkun toisen henkilön tuottamaa materiaalia, johon sinulla ei ole oikeutta.
-Videolla ei saa luonnollisestikaan esiintyä mitään laitonta.

 

Videota kuvatessa huomioitavaa:

-Kuvaa vaakana.
-Voit halutessasi toimittaa hidastettua videota, mikäli videosi tunnelma sen vaatii. Kuvaa kuitenkin pääsääntöisesti ”normaalilla” nopeudella ja aseta kuvataajuus puhelimestasi tai kamerastasi riippuen esimerkiksi 50/60 fps.
-Huomaa kuution rajoitukset äläkä kuvaa videota erityisen pimeässä ympäristössä.

 

Nuoret ja alaikäiset:

Mikäli olet alaikäinen ja haluat osallistua videoon, otamme yhteyden huoltajaan toimitettuasi videon. Alla ohjeet videon toimittamiseen, lisääthän huoltajan puhelinnumeron wetransferin viestikenttään! Videota ei muuten voida käyttää! Jos kuvaamassasi videolla esiintyy lapsia, otamme yhteyden sinuun, joten mikäli olet täysi-ikäinen, lisää oma numerosi. Mikäli olet nuori ja epäilemme ikäsi olevan alle 18v, soitamme varmistaaksemme asian!

 

Videon toimittaminen:

Toimita video wetransferin välityksellä (wetransfer.com) tästä sivulle! Laita vastaanottajaksi (email to) [email protected] ja laita otsikoksi (title) HPK Intro ja nimesi. Esimerkiksi HPK Intro Matti Meikäläinen

Kirjoita viestikohtaan (message) omat yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero), jotta voimme toimittaa sinulle liput, mikäli videosi päätyy introon. Mikäli olet alaikäinen, kirjoita huoltajasi sähköposti ja puhelinnumero.

 

Yhteystietojasi käsitellään HPK:n tietosuojalausekkeen mukaisesti: Lue lisää tästä!

 

Kun toimitat videon HPK:lle:

Luovut videon oikeuksista ja annat HPK:lle luvan käyttää videomateriaalia HPK:n omiin käyttötarkoituksiin. Videota käytetään ainoastaan hallilla näytettävässä introvideossa kuutiolla ja ledeillä ennen pelaajien jäälle saapumista.

 

Tehdään yhdessä video, jossa näkyy lätkää, Kerholaisuutta, yhteisöämme sekä tunnetta, jota vain HPK pystyy synnyttämään!
Muista: vaakana kuvattu video, hyvä meininki ja yhteiset pelisäännöt! Lue ohjeet vielä toistamiseen läpi ennen videon toimittamista, jotta kaikki vaadittavat asiat toteutuvat ja voimme videota käyttää! Ennen kaikkea pidä hauskaa! 

Kysyttävää? [email protected]

 

14.10.2022 16:16

Jaa artikkeli: