Hämeenlinnan Yrittäjät valitsi vuoden onnistujaksi HPK:n!

Hämeenlinnan Yrittäjät lehdistötiedote

VUODEN ONNISTUJA 2019 ON HPK

Valtakunnallista yrittäjän päivää vietetään 5.9.2019 Hämeenlinnassa toista kertaa teemalla Onnistujan päivä. Päivään kuuluu, että Hämeenlinnan Yrittäjät valitsee joukostaan vuoden onnistujan.

Vuoden onnistujan palkinnon kriteerit liittyvät jaksamiseen, innovatiivisuuteen sekä kontaktoimiseen. Vuoden Onnistuja voi olla uusi tai vanha yritys tai yrittäjä, läpikäynyt vaikeat ajat ja taistellut tiensä selville vesille tai Onnistuja on auttanut muita yrittäjiä ja yrityksiä omalla osaamisellaan ja esimerkillään. Vuoden Onnistujan palkintona on kiertävä uniikki taideteos hämeenlinnalaisesta Soda Shop Design – yrityksestä.

Hämeenlinnan Yrittäjät on valinnut Vuoden Onnistujaksi 2019 HPK Liiga Oy:n.

HPK taisteli viime kauden alun altavastaajan asemasta vastoin ennakko-odotuksia Suomen mestariksi. Pitkäjänteisyys, suunnitelmallisuus, tavoitteellisuus, yhdessä tekeminen, itseensä luottaminen ja koetusta oppiminen vievät niin yrityksiä kuin urheiluyhteisöjä kohti tavoitetta.

HPK tavoitti jokaisessa kotiottelussa tuhansia kannattajia paikan päällä ja vielä runsaamman joukon eri medioiden välityksellä. Mestaruus ja sen juhlinta yhdisti kaupunkilaisia tavalla, joka jäi paitsi kaupunkilaisten myös lajia seuraavien muiden suomalaisten mieleen. Tämä oli parasta kaupungin imagon kohottamista.

Vuoden Onnistujan kiertopalkinto luovutetaan Hämeenlinnan torilla torstaina 5.9.2019 noin kello 8.30.

Lisätietoja Vuoden Onnistujan 2019 valinnasta antavat Hämeenlinnan Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Lohjelm, puhelin 040 051 7521 ja

toiminnanjohtaja Kalevi Lauronen, puhelin 044 733 2240

 

 

 

 

 

 

 

05.09.2019 08:30

Jaa artikkeli: