Hämeenlinnan Pallokerho voittaa Forssan Palloseuran – viimeisessä erässä rinnalle ja ohi

HPK otteli FPS:aa vastaan Hämeenlinnassa kauden ensimmäisessä kotiharjoitusottelussa. Kerhon kokoonpanosta löytyi useampi U20-joukkueen pelaaja, jotka pääsivät kehiin forssalaisia vastaan. Vauhdikas ja tasainen kiekkoilta eteni vuorotellen maaleja tehden, kunnes HPK pisti luukut kiinni kolmannessa erässä jatkaen samalla maalien tehtailua. Ottelu päättyi lopulta Oranssin 7-4 voittoon.

Kuva: Teemu Hannula

Erä numero yksi päättyi tasan 1-1. Ensimmäisestä maalista vastasi HPK. Kiekko taisteltiin ylivoimalla Danick Martelille, joka hutkaisi pomppivan kiekon FPS-maalivahdin selän taakse ja miehen ensimmäinen maali oranssissa nutussa oli syntynyt. Forssalaiset tasoittivat erän viimeisillä minuuteilla. Toisessa erässä pelattiin muutama minuutti maaleitta, kunnes niitä ruvettiin lapioimaan verkkoon minuutin välein. Minuuteilla 23′, 24′, 25′, 26′ joukkueet tekivät maaleja vuoronperään ja peli olikin yhtäkkiä 3-3. HPK:n maaleista vastasivat Loimaranta ja Toivola. Forssalaiset tekivät vielä pukukoppimaalin erän loppuun ja pääsivät johdossa viettämään toista erätaukoa.

Viimeisessä erässä Kerho ei sitten päästänyt maaliakaan ja kun omat laukaukset upposivat, tuli voitto kotiin. Ensimmäisenä iski illan toisellaan Martel, toistamiseen ylivoimalla. Huttunen teki neljännen maalinsa harjoituskaudella (yv) ja näin Kerho siirtyi johtoon. Lukemat pysyivät viimeisille minuuteille asti, kunnes Eskil Wold siirsi kiekon tyhjään maaliin viimeisellä minuutilla. Roope Vesterinen pääsi vielä heti perään nokakkain maalivahdin kanssa ja vielä kerran saatiin viedä kiekko keskiympyrään. Loppulukemat 7-4.