Hämeen Herruudesta taistellaan tällä kaudella HPK:n ja Pelicansin välillä!

 

Hämeen Herruus yhdistää hämäläiset jääkiekon avulla

HPK ja Pelicans mittelevät tällä sarjakaudella Hämeen Herruudesta, kun hämäläistä yhteistyötä ja joukkovoimaa vahvistetaan alueen sisäisellä jääkiekkosarjalla.  ”Hämeen kauppakamarin tavoitteena on yhdistää alueelliset voimat entistä laajempaan yhteistyöhön ja voimat kulminoituvat erinomaisesti jääkiekkoon”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Kanta- ja Päijät-Hämeen alueen yritysten ja opiskelijoiden halutaan jääkiekko-otteluiden kautta löytävän yhteisen areenan tavata hyvässä kilpailuhengessä, jossa yhdistyy sisukas kannustus joukkueiden puolesta.  Hämeen ja Lahden ammattikorkeakoulujen opiskelijoille tarjotaan jokaiseen HPK:n ja Pelicansin keskinäiseen otteluun 100 pääsylippua.

HPK:n ja Pelicansin keskinäisten pelien voittaja saa Hämeen kauppakamarin luovuttaman Hämeen Herruus -kiertopalkinnon lisäksi 5 000 euron arvoisen shekin oman juoniorijoukkueen hyväksi.

Hämeen Herruudesta rakennetaan kotisivut, mutta tulosseuranta ja otteluohjelma tulevat näkymään myös Pelicansin ja HPK:n omilla kotisivuilla.

”Hämeen kauppakamari on tyytyväinen, että Hämeen Herruus -mittelöön saatiin alueelta mukaan merkittäviä yhteistyökumppaneita, kuten Etelä-Suomen Sanomat, Herkkumaa, Hämeen Sanomat, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, Linnan Kehitys Oy, Osuuskauppa Hämeenmaa ja Rantalainen Yhtiöt”, Eerikäinen toteaa.

Ensimmäinen ottelu Hämeen Herruudesta pelataan 20.10. Hämeenlinnassa. Ottelu käynnistetään Hämäläisten laululla.

hh_1600x560

 

HPK

17.10.2016 11:30

Jaa artikkeli: