Hämäläinen Kerhoon, Aaltonen takaisin Poriin

HPK ja Ville Hämäläinen ovat solmineet loppukauden kestävän pelaajasopimuksen. Hämäläinen pelasi HPK:ssa aiemmin tällä kaudella seitsemän ottelua ja tekee muutaman ottelun jälkeen paluun oranssiin miehistöön. Hämäläinen on tuttu kasvo hämeenlinnalaisille aiemmilta kausilta, kuten HPK:n 2010 kevään hopeajoukkueesta. Hämäläisen sopimus tulee kreivin aikaan, sillä Nico Aaltonen palaa Poriin.

– Villen kanssa sopimusta on väännetty jo jonkun aikaa. Nyt aika oli otollinen sopimukselle ja tiedän, että Ville tulee mielellään takaisin tuttuun porukkaan, sanoi HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela tiistaina.

Hmy

Porin Ässät kutsuivat tiistaina HPK:ssa vuokralla olleen Nico Aaltosen takaisin kotijoukkueeseensa, vaikka vuokrasopimuksen oli määrä kestää joulutaukoon saakka.

– Tällaisiin vuokrasopimuksiin liittyy aina yleinen käytäntö, jonka mukaan pelaajasopimuksen omistavalla seuralla on oikeus kutsua pelaaja takaisin. Hämäläisen sopimus on nyt sen sijaan oikea pelaajasopimus, ei vuokra. Näin ollen hän pelaa varmasti loppukauden Kerhossa, kertoi Korpela.

Ville Hämäläinen liittyy välittömästi ritarijoukkueeseen ja pelaa kauden kahdeksannen HPK-ottelunsa huomenna torstaina Tapparan vieraana. Hämäläisen paluuta pääsee todistamaan Ritari-areenassa lauantaina, kun HPK saa vastaansa TPS:n.

HPK tiedotus 23.11.2011

23.11.2011 11:23

Jaa artikkeli: