Hae liput ennakkoon! Torstaina HPK-HIFK!

HPK:n otteluiden yleisömäärät eivät tänä vuonna ole hiponeet pilviä. Mukavaa parannusta keskiarvoon saatiin viime viikon lauantaina, kun katsojamääräksi saatiin hyvä 3416! Myös HPK:n liigajoukkue vastasi yleisön huutoon ja otti maukkaan voiton ottelusta. Pelaajat ovat useasti kertoneet ylesön kannustuksen olevan suuri lisä kentällä tapahtuvassa taistelussa. Lauantaina kotiyleisö olikin suurijoukkoisena tukemassa Kerhoa voittoon. HPK-Tappara -ottelussa Ritari-areenan lippuluukku ruuhkaantui viime metreillä, juuri ennen ottelu alkua.

ritari-areena

– Jonoa oli ulos asti. Hienoa, että halliin tulee porukkaa, mutta jonottamisen voi välttää hakemalla liput ennakkoon, kertoo lipunmyynnistä lippuluukulla vastaava Jutta Korvakangas.

HPK:lla on seitsemän eri lipunmyyntipistettä Hämeenlinnassa. Lisäksi Kerhon lippuja myy piletti.fi ja Piletin puhelinpalvelu. Kaikki lipunmyyntipisteet löydät täältä.

Kerho-ravintola on ainoa paikka, jossa lipunostajat eivät maksa palvelumaksuja. Lounaalla Kerho-ravintolassa poiketessasi voit siis ostaa liput tuleviin Kerhon matseihin! Muistathan, että kaikkien HPK:n kotiotteluiden liput ovat jo myynnissä! Voit siis ostaa tänään liput vaikkapa helmikuun matseihin.

ravintolatiski

Aikainen lipunostaja nappaa parhaimmat paikat!

HIFK kiinnostaa perinteisesti

HPK:n toimistolta kerrotaan, että HPK-HIFK -ottelut ovat perinteisesti olleet yleisöä eniten kiinnostavia. Myös torstaiseen otteluun on myyty mukavasti lippuja.

– Vaikka lippuja on mennyt mukavasti, vielä on huikeita paikkoja jäljellä. Varmasti myös huomenna lippuluukulta löytyy hyviä paikkoja, mutta ennakkoon saa aina lipun varmemmin ja myös halvemmalla, sanoo Korvakangas viitaten hallin lipunmyyntilisään.

HPK-HIFK to 27.10. klo 18.30!

Tule huutamaan Kerho voittoputkeen!

26.10.2011 07:56

Jaa artikkeli: