Finaaliterassi avoinna jälleen torstaina!

Viherpoikien finaaliterassi Ritari-areenalla kylpee auringossa torstain vieraspelin ajan! Terassilla ja Kerho-ravintolassa pääset seuraamaan ilmaiseksi Liigan kolmatta finaalia HPK-Kärpät suorana Oulusta. Ovet avataan klo 17.00! Happy hour voimassa klo 17.00-17.30 ja aina, kun HPK johtaa!

Tarjolla on jälleen pelin lisäksi musiikkia, ruokaa, juomia ja huippuseuraa! Finaaliterassi on K18. Kerho-ravintolassa ei ikärajaa.

Friba-kisassa tehdään hyvää

Ottelun toisella erätauolla ottelujuontaja Peter Petron järjestämä friba-kisa, jossa frisbeet heitetään klubikatsomosta Ritari-areenan jäälle. Palkintona on Erotu Massasta aitio (sis. kaksi lippua) lauantain finaaliotteluun!

Frisbee maksaa 5€. Friboista tullut tuotto ohjataan lyhentämättömänä Kanta-Hämeen keskussairaalan lastenosaston pikku HPK-kannattajille! Kun kisa on kisailtu ja summa selvillä niin Ympäristöpalvelut Tuominen tuplaa potin! Tule mukaan tekemään hyvää ja pokkaa liput lauantain matsiin!

Vieraspelikatsomoille tuttuun tapaan otteluveikkauksessa erotellaan jyvät akanoista. Torstaina palkintona on fanituotepaketti.

 

25.04.2019 08:45

Jaa artikkeli: